Musli Vitalis 7 Cereale, alternativa gustoasă şi hrănitoare la micul dejun tradiţional

Dr OetkerLa început de primăvară, Dr. Oetker lansează Musli Vitalis 7 Cereale, un produs nou creat de experți ca o alternativă gustoasă, hrănitoare și echilibrată la micul dejun tradițional. Prin combinația unică de nutrienți obținuți din cerealele cunoscute ca ”cele șapte minuni ale pământului”, acesta aduce aportul necesar de energie și creează o stare de bine în fiecare dimineață.

Datorită celor șapte minuni ale pământului reunite într-un musli unic, micul dejun devine mai gustos și mai hrănitor ca oricând. Musli Vitalis 7 Cereale conține o combinație unică și echilibrată de nutrienți din fructe, semințe hrănitoare și cereale integrale cu proprietăți deosebite, apreciate și recomandate de nutriționiști pentru beneficiile pe care le aduc sănătății. Fibrele solubile din ovăz reduc colesterolul și ajută la menținerea siluetei. Orzul, bogat în vitamina B3, susține buna funcționare a sistemului nervos. Secara este un excelent energizant și purificator sangvin. Bobul de grâu conține calciu, magneziu, fosfor, aproape toate vitaminele B, antioxidanți, celuloză, fibre. Porumbul este o sursă bogată de nutrienți și reduce riscul apariției bolilor de inimă. Alacul (grâul spelt) și grâul purpuriu, cele două cereale antice, sunt extrem de prețioase datorită proprietăților deosebite și gustului special.

Musli Vitalis 7 Cereale, în toate cele trei sortimente – Musli Vitalis 7 Cereale stafide și semințe, Musli Vitalis 7 Cereale fructe de pădure și nuci și Musli Vitalis 7 Cereale fructe și semințe este disponibil începând cu luna martie în hypermarketurile, supermarketurile, magazinele cash & carry și discount din întreaga țară.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998.
Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center