Destinaţii turistice în Anul Caprei de lemn

China Year Goat 2015Noul An Chinezesc sau “Sărbătoarea Primăverii” se sarbătorește cu artificii și vesminte roșii în China și începe să atragă atenția românilor încântați de efectele pe care le are schimbarea principalului animal protector asupra vieții lor.

Anul Caprei Verzi de Lemn sau Anul Oii începe pe data de 19 februarie, când este Lună Nouă și vom fi sub guvernarea ei pana pe 7 februarie 2016.

Anul Nou Chinezesc a pregătit pentru fiecare semn zodiacal multe schimbări pozitive. Persoanele active își vor îndeplini dorințele de a călători în locuri neașteptate, iar ambiția și perseverența vor sta la baza reușitelor lor din acest an. Energia pe care o transmite Capra este de bun augur pentru toate zodiile, iar în acest an initiativele dificile nu vor fi abandonate.

Anul Caprei aduce stabilitate și o buna organizare, motiv pentru care Paralela 45 vă propune o serie de destinații deosebite pe care este recomandat să le vizitați în acest an. Dorința de schimbare și de noutate îi face pe români să aleagă vacanțe inedite, locuri exotice pe care nu s-ar fi gândit să le viziteze și care îi vor îmbogății spiritual, prin intermediul cărora vor intra in contact cu magia zodiacului chinezesc.

Între modernitate dusă la extrem și tradiționalismul chinezesc – din cosmopolitul Beijing în exotismul întruchipat din Beijing

Pornește în călătorie într-o lume spirituală printr-un circuit chinezesc, pășind din orașul extremelor, Beijing, unde vei descoperi mormântul lui Mao, până în cel mai mare port din lume, Shanghai supranumit și “Regina Orientului”. Orașul este încărcat de istorie, cultura, locuri senzationale de luat masa și de facut cumpăraturi. În 9 zile, durata circuitului și cu 1090 euro vei surprinde cultura antică chinezească iar în același timp vei reusi să intri în contact cu orașele fabuloase ale Chinei, cea mai mare consumatoare de produse de lux din întreaga lume.

Thailanda, tărâmul fermecat – localnici calmi și zâmbitori, resorturi de lux și cele mai frumoase plaje din lume

Pentru ca Anul Caprei de Lemn sa producă schimbări pozitive pe toate planurile te invităm să vizitezi una din cele mai cunoscute zone insulare din lume, Chiang Mai și Thailanda. Un adevarat mozaic cultural si o cultura straveche indigena te va fascina prin ritualuri și ceremonii mistice. Ai 12 zile la dispoziție și necesită 945 de euro pentru a a descoperi tradiția, cultura și misterul Thailandei de Nord. De-a lungul traseului vei putea vizita cele 300 de temple care sunt pozitionate în zona. Plecarea este din Bangkok, continuă cu Ayuthaya, Lopburi, Lapmang, Payao, Chiang Rai și se ajunge să se viziteze minunatul Triunghi de Aur. Calătoria îți va asalta simțurile cu gusturi, culori și mirosuri.

Țara cu doua sisteme complet diferite și Hong Kong, orașul 30% chinezesc și 70% londonez

Pentru a vizita o singură tară cu doua sisteme diferite, China este perfectă. Însă vei descoperi și cel mai controversat oraș din lume, Hong Kong-ul, care nu doar o să te fascineze dar o să ai impresia că ai inițiat un proiect în orașul paradoxurilor. O metropolă creionată de zgârie nori și împrejmuită de munți de un verde puternic. Circuitul de 14 zile la pretul de 1790 euro traversează hot spot-urile din China, îți oferă să deguști cultura din Beijing, Shanghai, Guilin, Yanghuo site premiază la sfarsit cu cel mai fascinant oras, Hong Kong.

Marele Zid Chinezesc, sau cum cobori pe tobogan de pe Mutianyu ca parte a descoperirii Chinei Vechi

Pentru tradiționaliști, avem un circuit care surprinde China Clasica, ce abundă în energia Yin care simbolizează liniște, tihnă, stabilitate și bună-organizare. Paralela 45 îți pregătește 9 zile pline de mister, cultură și informații. Vei avea ocazia să vizitezi cea mai mare construcție realizată de oameni, Marele Zid Chinezesc, sau zidul care se observă de pe Luna, dar și unul dintre cele mai mari morminte din lume, Soldații de teracotă,monument comparat de multe ori cu piramidele din Egipt. Iar cel mai mare zgârie-nori din China te asteptă să îl vizitezi în Shanghai în timp ce costul întregii călătorii este de 1149 de euro.
Pentru cei care vor să profite de schimbările pozitive ale Anului Caprei și pentru pasionații de cultură și tradiții veritabile, China și fascinantele sale locuri vă asteaptă iar Paralela45 va fi ghidul vostru pe parcursul întregii călătorii mistice.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.