Ce destinaţii aleg românii de Paşte

Tara Sfanta pelerinaj

România, Bulgaria şi Turcia rămân şi anul acesta destinaţiile preferate de romani pentru sărbătorile pascale. Începând cu 2014, Paştele în Cipru şi Israel au început să prezinte interes pentru turiştii romani, iar anul acesta este vizata o creştere de peste 30% în numărul turiştilor, conform datelor Paralela 45.

„Românii care sărbătoresc Paştele în România aloca un buget de 100-150 euro de persoană în staţiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. Cei amatori de litoral aleg Bulgăria sau Turcia, optând pentru serviciile all inclusive. Tarifele pentru aceste destinaţii pornesc de la 82 euro de persoană pentru trei nopţi de cazare. Anul trecut mulţi romani au ales să petreacă sărbătorile pascale în Cipru, dar şi în pelerinaje în Israel. Ne aşteptăm ca numărul acestora să crească anul acesta cu peste 30%. Bugetul mediu alocat pentru aceste vacanţe începe de la 395 euro de persoană”, a explicat Daniela Dumitrică, Director Marketing Paralela 45.

Cu tarife începând de la 260 lei, romanii pot alege să-şi petreacă Paştele pe meleagurile ţării la pensiuni sau hoteluri de 3* şi 4* cu mic dejun şi cină festivă de Paşte incluse.

Un pachet de 3 nopţi în Bulgăria are preţul de 82 euro de persoană la un hotel de 4* cu all inclusive. Un sejur de 7 nopţi în Turcia de Paşte porneşte de la 245 euro de persoană cu all inclusive, în tarif intrând şi biletul de avion cursa charter şi transferurile.

Cererea a crescut şi pentru pelerinajele în Israel. Un circuit de 5 nopţi în Ţara Sfântă are preţul de 599 euro de persoană, cazare la hoteluri de 3* şi 4* cu demipensiune, intrări la obiectivele turistice precizate în program, biletul de avion, transferurile şi ghid local vorbitor de romană. Turiştii care aleg acest circuit primesc şi un bonus – vizitarea Manăstirilor Sf. Teodosie şi Sf Sava cel Sfinţit.

Vacanţele de Paşte în Cipru încep de la 395 euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de 2* cu demipensiune. Tariful include şi biletul de avion, transferurile şi un prânz festiv de Paşte cu muzica live şi dansuri tradiţionale.

Despre Paralela 45
Paralela 45 sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de turism postrevoluţionar, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de şase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din România”, conform studiului independent Reader’s Digest şi a câştigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparaţie pentru brandurile de succes. Deţine o reţea naţională formată din 40 de agenţii directe sau în franciza şi aproape 200 de angajaţi. Pe lângă turismul individual şi cel intern, turism corporate, chartere şi bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Andreea

    Sunt sigura ca majoritatea romanilor isi va petrece vacanta de Paste in strainatate. Deja a devenit un obicei si nu cred ca se poate altfel.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.