Medie? Mai bine mare!

Pizza HUTLa Pizza Hut Delivery ai două reţete noi şi pizza mare la un preţ special

Pizza Hut Delivery vine cu o nouă ofertă pentru fanii brandului: până pe 2 aprilie, aceștia pot transforma orice pizza medie în pizza mare, pentru doar 5 lei în plus. Oferta este valabilă de luni până duminică, pentru pizzele pe blat Tradițional, cel mai bine vândut blat din meniu, și cel Italian.

De asemenea, meniul Pizza Hut Delivery oferă, din acest an, două rețete noi: pizza Rodeo, o combinație delicioasă de sos tomat, brânză Mozarella, bacon, ciuperci și porumb, și pizza Carnivoră, cu sos tomat, brânză Mozarella, pui, șuncă, pepperoni și bacon.

Pentru fiecare comandă transmisă de clienți, pizza este preparată pe loc, folosind ingrediente proaspete. Printre cele mai populare rețete Pizza Hut Delivery în România se numără: Super Supremă, Quattro formaggi, Europeană, Roma și Țărănească.

„În această perioadă, clienții noștri pot alege rețetele preferate dintr-o gamă variată sau pot încerca cele două rețete noi, la un preț foarte avantajos. Pizza mare din meniul nostru poate fi împărțită de două sau chiar trei persoane. Astfel, ea poate fi soluția rapidă și gustoasă pentru o masă alături de colegi, prieteni sau familie, în orice moment al zilei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Oferta Pizza Hut Delivery este disponibilă atât la livrare, cât și la ridicarea comenzilor din locație. Pentru mai multe detalii intraţi pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.