Roz trandafiriu, culoarea vedetă de Valentine’s Day

Ziua indragostitilorValentine’s Day e aproape. O nouă ocazie îndelung aşteptată pentru a celebra iubirea, dar şi pentru a fi răsfăţate cu cadouri romantice. Valentine’s Day înseamnă iubire, trandafiri şi fericirea de a avea alături sufletul-pereche, iar geanta ECCO Felicity surprinde perfect aceste stări. Este o geantă pe cât de modernă, pe atât de clasică şi elegantă!

Prin designul ei scandinav minimalist, detaliile feminine şi culoarea atât de romantică, geanta ECCO Felicity exprimă fericirea pura pe care o simţi atunci când eşti iubită. Este accesoriul perfect pentru a te bucura de un Sweet Valentine’s Day, o zi a îndrăgostiţilor plină de romantism şi afecţiune!

ECCO Felicity este disponibilă în variantele crossbody şi handbag, în roz trandafiriu, dar şi în alte tonuri pastel şi culori statement, precum fucsia sau retro blue. În plus, este foarte versatilă şi uşor de purtat, varianta crossbody avand o curea ajustabilă care te ajută să o porţi foarte comod pe umăr sau de-a lungul trupului. Vei arăta chic şi relaxată şi te vei putea bucura de stilul “hands-free” indiferent de ocazie

ECCO Felicity se încadrează perfect în tendinţele noului sezon şi exact asta înseamnă: FERICIRE!

Culoarea roz trandafiriu este ideală pentru femeile romantice, deoarece transmite stil, eleganţă şi graţie. Întâmpină primăvara cu o interpretare modernă a clasicului roz! Roz trandafiriu este nuanţa-vedetă a sezonului cald 2015, iar accesoriile în acest ton cromatic vor da ţinutelor tale de primăvară o alură feminină, romantică.

Produsele ECCO sunt disponibile în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.