Tendinţe mirese primăvară-vară 2015

rochie mireasa

Inspiră-te din tendinţele sezonului primăvară – vară 2015 şi propunerile marilor designeri de moda şi vino la cel mai mare târg de nunţi din România, între 19 şi 22 februarie 2015 în Cupola Romexpo Bucureşti, să îţi alegi rochia de mireasă mult visată.

Ce poartă mireasa în primăvara-vara lui 2015? Pe cat de cuminte, pe atât de îndrăzneaţă, mireasa îşi poate alege chiar şi două ţinute pentru ziua cea mare sau o rochie creată special pentru ea care să îi poarte până şi numele! Materialele sunt din ce în ce mai delicate, croiul mai sofisticat ca oricând şi tehnologia a pus deja stăpânire până şi pe clasica rochie de mireasă. Da, există programe digitale care te scanează şi îţi recomandă rochia de mireasă. Testează-le şi profită de noutăţi şi tendinţe doar la Târgul de Nunţi Ghidul Miresei Februarie 2015!

DECOLTEURI CURAJOASE. Cu cât este mai adânc decolteul, cu atât mai bine! Cele mai îndrăzneţe mirese pot alege fie varianta clasică de rochie prinţesă, fie rochia salopetă cu un top extrem de curajos şi transparent. Trendul avantajează miresele care nu au un bust voluminos. O rochie cu un decoleu curajos este ideală pentru petrecerea de nuntă, însă nu o recomandăm pentru cununia civilă sau cea religioasă… din motive lesne de înţeles.

DANTELA REINVENTATĂ. Dantela clasică prinde forme noi şi fie că e trasată de un laser, fie că e lucrată manual, rochiile propuse de marile case de modă par dintr-o poveste modernă cu prinţi şi prinţese a la Hollywood. Păstrând liniile clasice, noua dantelă variază de la stilul boem, la cel latin sau minimalist.

ACCESORII ŞI VOLUME. Rochia clasică de prinţesă prinde forme şi aripi noi prin introducerea accesoriilor voluminoase, a formelor exagerate şi a decupajelor inedite. Vorbim aici de funde XXL plasate pe spatele rochiei, pe talie sau pe un umăr, broşe vintage cu un volum excesiv, forme inedite ce imită scorpionul sau păunul şi coliere din pietre semipreţioase cusute în corsetul rochiei de mireasă. Tulul este textura anului, conferind volum şi supleţe rochiei, dar şi un aer romantic şi senzual miresei.

UMERI DEZGOLITI. Până şi rochia de mireasă cu mâneci lungi cade de pe umeri într-un stil nonşalat şi plin de senzualitate. Un mesaj discret care vine în diverse propuneri, fie pe un umăr dezgolit, fie pe amândoi, fie printr-o rochie cu guler.

MINIMALISM MODERN. Simplu înseamnă şi complicat. Minimalismul modern propune rochii simple în aparenţă, dar care nu pot fi purtate de orice mireasă. Rochii care se pot asorta doar cu multă… personalitate. Propunerile designerilor vin cu forme arhitecturale sau linii fine ce ascund o delicateţe aparte. Tăieturile sunt îndrăzneţe, designul inovativ şi sofisticat.

CULOARE. De la rochiile albe cu picăţele roşii la corsetul roz sau roşul imperial, culoarea pune stăpânire pe aproape orice colecţie prezentată la săptămâna modei de la Barcelona sau New York. Pentru nunţile de primăvară, designerii propun culori pastel şi variaţiuni pe roz, albastru sau mov, pentru nunţile de vară combinaţii de alb clasic şi culoare în deux piece. Domină auriul rochiei de mireasă explorat în diverse nuanţe de bej şi crem.

ROCHIA CORSET. Corsetul rămâne piesa de referinţă în ţinuta de ceremonie a unei mirese. În 2015 corsetul susţine rochia în mariajul clasic – sirena şi prinţesa. La capitolul glamour se plusează cu aplicaţii preţioase de pietre, cristale şi pasmanterii.

Ar trebui să ştii însă că personalitatea rămâne tendinţa dominantă în 2015. Esenţial este să alegi o rochie de mireasă în tendinţe care să îţi pună în evidenţă trăsăturile naturale. Tu porţi rochia, nu rochia te poartă!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.