Botox Party, petrecerea de la care vedetele pleacă mai tinere

Conceptul de Botox Party, atât de îndrăgit în străinătate, a fost adus în România de dl. Dr. Călin Doboș. Aflată deja la a treia ediție, petrecerea a avut loc pe 15 decembrie la Lafayette Bistro, iar printre vedetele prezente la eveniment s-au aflat Julia Jianu, Dj Harra, Raluca și Denisa de la Bambi. Dr. Călin Doboș a făcut acest concept cunoscut la noi în țară, fiind unul dintre cei mai buni medici esteticieni pe mâna căruia s-au lăsat Dana Săvuică, Gina Pistol, Ozana Barabancea și Stephan Pelger.

Nu mai este un secret sau un subiect tabu faptul că din ce în ce mai multe românce apelează anual la intervenții de reîntinerire facială sau de mărire a buzelor ori a sânilor, iar persoanele publice nu mai neagă acum faptul că au ajutat-o puțin pe mama natură în ceea ce privește aspectul lor fizic.

„Am ales să organizez din nou o astfel de petrecere deoarece am observat că există încă o ușoară confuzie între botox și acidul hialuronic. Așadar am explicat care sunt diferențele dintre cele două, pentru ce se folosește unul și în ce situație apelăm la celălalt. Mă bucur să văd că toată lumea prezentă a fost foarte interesată, iar persoanele care nu mai văzuseră pe viu cum se realizează o astfel de intervenție au avut acum ocazia să vadă. Sunt fericit să observ că interesul și dorința de informare e din ce în ce mai mare”, explică Dr. Călin Doboș.

Dr. Călin Doboș a explicat că există diferențe mari între toxina botulinică și acidul hialuronic. Botoxul este un produs farmaceutic care reușește, temporar, să inhibe contracția mușchilor faciali. Injectat în doze mici, împiedică formarea și definirea ridurilor de expresie. În schimb, acidul hialuronic este utilizat pentru umplerea ridurilor de expresie sau a celor fine cauzate de îmbătrânirea cutanată, dar și pentru remodelarea și mărirea volumului buzelor. Invitații au avut șansa să vadă cu ochii lor cum decurge o ședință de injectare de acid hialuronic în buze, beneficiara acestei ședințe fiind Isabela Staic.

Vedetele care au fost prezente la eveniment s-au declarat încântate de o astfel de petrecere. Julia Jianu, clientă fidelă a Dr. Călin Doboș, a declarat că „nu e prima oară când apelez la chirurgia estetică minim invazivă. Știm cu toții că femeile, în general, dar în special noi, persoanele publice, suntem foarte exigente cu modul în care arătăm și consider că atâta timp cât mergem la un specialist în care avem încredere, nu e nimic rău în a ajusta câteva zone care nu ne mai plac. Este foarte important să fii bine informată, să vezi ce operații a mai făcut doctorul. Mie Dr. Călin Doboș mi-a inspirat multă încredere și îl recomand tuturor femeilor care vor să fie și să se simtă mai frumoase!”

Invitații s-au arătat interesați și de alte proceduri pe care le realizează chirurgul estetician și de aceea doctorul a vorbit și despre mărirea sânilor, liftingul facial, reinjectarea propriei grăsimi și rinoplastie. Dr. Călin Doboș le-a oferit participanților informații despre cele mai noi tehnologii în domeniu, dar și sfaturi și secrete din culisele acestei lumi a chirurgiei estetice.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.