Cafea cu aromele iernii

cafea sarbatoareBrutăriile Paul îşi îmbogăţesc gama de cafea cu trei noi sortimente de cappuccino aromate care descriu perfect atmosfera sărbătorilor de iarnă. Acestea se găsesc sub denumirea Cappuccino Collections şi au arome de Amaretto, Scorţişoară şi Portocală. Astfel, clienţii Paul sunt invitaţi să înceapă sărbătorile alături de o ceaşcă de cappuccino cald, în orice brutărie Paul din Bucureşti şi Ploieşti.

„Cafeaua este tot mai iubită de români și credem că timpul petrecut în brutăriile Paul este cu atât mai plăcut în compania unei cafele bune. Pentru că ne place diversitatea și pentru că a venit sezonul de iarnă, cu atâtea arome și gusturi speciale, ne-am inspirat pentru a crea Cappuccino Collections, o gamă care combină gustul cafelei naturale cu aromele Crăciunului”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noua gamă Cappuccino Collections este preparată din cafea naturală 100%, îmbogăţită cu arome de Amaretto, Scorţişoară şi Portocală. Cele trei noi sortimente sunt disponibile în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, la 200 de ml.

Cu o tradiție de 125 de ani Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.