Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery lansează o nouă inovație în materie de blaturi: Crunchy Crust, un deliciu crocant, cu marginea umplută cu cremă fină de brânză, iar la exterior acoperită cu miere și presărată cu fulgi de porumb.

La Pizza Hut, noul blat este disponibil pentru pizza de dimensiune mică și mare, pe toate rețetele din categoriile Favorite, Speciale și Complete. Pentru pizza mică, clienții pot încerca noul blat cu numai 2 lei în plus, iar pentru cea mare, opțiunea Crunchy Crust este disponibilă cu 4 lei în plus față de rețetele deja existente în meniu. La Pizza Hut Delivery, noul blat Crunchy este disponibil pentru pizza de dimensiune medie și poate fi comandat pentru orice rețetă din meniu adăugând 6 lei la prețul unei pizza medii pe blat Tradițional.

„Pizza Hut a fost și rămâne în continuare un brand al inovației. Avem cea mai mare varietate de blaturi în meniu și încercăm să includem mereu produse noi, atât în restaurante, cât și în meniul de la delivery. Am spus mereu că nu ne place să vedem marginea lăsată în farfurie, iar Crunchy Crust este încă o rețetă îndrăzneață, pentru cei care vor să își savureze pizza până la ultima felie”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Oferta Pizza Hut și Pizza Hut Delivery este disponibilă până în ianuarie 2015, atât în restaurante, cât şi la pachet. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți paginile de Facebook ale Pizza Hut România și Pizza Hut Delivery România.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.