Simona Sensual a apelat la botox ca să scape de riduri!

botox starsNopţile nedormite, petrecerile, evenimentele la care a participat, toate şi-au lăsat amprenta asupra feţei Simonei Sensual. Şi grijile, încruntările, fumatul, expunerea neprotejată la soare sunt factori care lucrează la apariţia ridurilor de pe frunte, din jurul ochilor şi nu numai. Ca să scape de aspectul îmbătrânit al tenului, Simona a apelat la renumitul tratament cu botox, iar în câteva minute ridurile au dispărut complet!

Odată cu trecerea timpului, celulele epidermei se subţiază, scade nivelul de producţie al colagenului şi al fibrelor de elastină, iar masa ţesutului adipos din hipoderm este din ce în ce mai mică. Astfel apar şi ridurile – linii permanente, pliuri ale pielii care se formează din cauza mişcării musculaturii aflate imediat sub aceasta. Ridurile de expresie sunt printre cele mai evidente, acestea accentuându-se de fiecare dată când persoana zâmbeşte, râde ori se încruntă.

”Toxina botulinică este produsă de bacteriile Clostridium Botulinum şi se află în topul alegerilor pacienţilor care vor să scape de riduri. Aceasta acţionează practic prin blocarea muşchilor feţei, fiind injectată în zonele de interes. Deoarece muşchii nu se mai mişcă, pielea nu se mai pliază, iar ridurile dispar! Procedura nu doare deloc, durează doar câteva minute şi este foarte eficientă atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor”, explică dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.

Simona Sensual a ales să apeleze la serviciile unuia dintre cei mai buni medici esteticieni din România pentru a scăpa de ridurile care-i dădeau o mare bătaie de cap. Fiind o persoană publică foarte cunoscută, Simona Sensual are un stil de viaţă activ şi trebuie să arate perfect în fiecare zi. În câteva minute doar, problema legată de ridurile de pe frunte s-a rezolvat. Efectele tratamentului se văd pe deplin în câteva zile, iar tenul este vizibil mai neted şi pare mai tânăr.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center