Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

trainer ladyFITVrei să scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sală? Eşti invitata noastră la LadyFIT. Acum poţi opta pentru Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare. Alege să te antrenezi aşa cum ai nevoie!

Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, a conceput în premieră pentru piaţa de sport din România, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor începătoare.

Programul este special conceput pentru doamnele începătoare care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel programul Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă şi va fi personalizat în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sală (cu acces nelimitat); o şedinţă de consiliere cu Cori Grămescu; un seminar /lună cu reţete de gătit plus idei de mese în oraş; program personalizat de antrenament progresiv şi monitorizare zilnică a dietei.

Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe dată de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preţurile încep de la: 500 lei pentru o lună de zile; 950 lei pentru două luni; 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.

“În cei nouă ani în care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am înţeles câteva lucruri esenţiale pentru succesul unui program de transformare corporală: programul trebuie să fie realist şi eficient, adaptabil şi accesibil şi să ofere atât un cadru pentru schimbare cât şi o progresie motivantă în timp. După mii de cliente pe care le-am antrenat şi consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activă şi ocupată, femeia care jonglează eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori şi care simte acut nevoia de a începe să facă mişcare şi de a-şi îmbunătăţi alimentaţia, dar nu a găsit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se menţin în timp”, declară Cori Grămescu – owner LadyFIT Gym.

Ce înseamnă o lună Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” în care vei învaţa reţete sănătoase, soluţii eficiente pentru zilele în care nu reuşeşti să te organizezi cu mâncarea, înveţi despre cum să îţi setezi obiectivele şi mai ales să le atingi, cum să îţi organizezi atât activitatea sportivă cât şi activitatea la birou şi programul casnic în mod eficient şi fără prea mare bătaie de cap, în aşa fel încât la sfârşitul fiecărei luni să simţi că ai făcut ceva cu adevărat pozitiv pentru tine şi că ţi-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia vei primi o dietă cu adevărat personalizată în funcţie de obiectivele, preferinţele şi resursele tale în alimentaţie. Personal Diet înseamnă monitorizare zilnică a dietei tale şi posibilitatea de a primi sfaturi în timp real cu privire la alimentaţia ta, la telefon. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori şi ar costa doar el, 400 de lei pe lună.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale şi timpul disponibil, antrenament care să îţi permită accesul la programe de exerciţii în funcţie de programul tău de lucru şi ritmul propriu, în aşa fel încât să fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie să facă efort să ajungă la o anumită oră la sală, ci vei găsi la sală oricând vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System înseamnă antrenamente variate, eficiente, supravegheate de către un profesionist şi mai ales adaptate programului TĂU de lucru. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, în cadrul sălii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, Cori Grămescu te invită la prima întâlnire dedicată programului Your Personal Best. În cadrul acestei întâlniri, Cori va oferi informaţii despre program, doamnelor şi domnişoarelor care şi-au achiziţionat abonamente. Atenţie, locurile sunt limitate!

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe lângă sfaturile preţioase de nutriţie, Cori Grămescu te aşteaptă la unele dintre cele mai diverse şi solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.
Tot în cadrul LadyFIT, poţi opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.
Pentru înscrieri la programul Personal Best, va rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesaţi site-ul www.ladyfit.ro.

Despre Cori Grămescu

Cori Grămescu este antreprenor de la vârsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutriţionist de la 29 de ani . De doi ani studiază medicina în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti şi în 2014 a început un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul în diferite momente de viaţă pentru mai multe persoane publice din România, printre care se numără Simona Pătruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lăzăruţ, Mirela Boureanu Vaida, Dragoş Bucurenci şi a realizat diverse materiale despre sport alături de Lavinia Pârva, Laura Cosoi şi Dana Rogoz. În 2013, Cori Grămescu a obţinut Certificare ca nutriţionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la începutul carierei şi până în prezent, Cori Grămescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani.

Din 2005 a urmat mai multe sesiuni de training sub îndrumarea unor nume mari din fitnessul mondial, astfel ca în 2006 a urmat cursuri de Pilates prin metoda Moirei Merrithew în Toronto, Canada. În 2010 a participat la mai multe sesiuni de training cu Viveca Jensen în metoda Piloxing la Stockholm. În 2011 a participat la un training cu Shellie Blanks Cimarosti şi Billy Blanks ( în SUA şi Germania ) şi a primit certificare TaeBo obţinută prin examen în Nashville. În 2011 şi 2012 a făcut traininguri TaeBo cu Rebecca Barthel (master trainer IFAA) în Darmstadt, Germania. Tot în 2012 a urmat un training cu Barbara Morini şi a obţinut certificare în Cardiolates , a urmat o formare şi certificare sub îndrumarea lui Rudy Alexander în metodă SpideRAP la Rimini şi Bucureşti, iar în 2013 a mers la o sesiune exclusivă de pregătire cu Michael King şi Malcom Muirhead la Barcelona.

În 2011 a absolvit Erisma – Leadership Creativ în cadrul programului Erudio, în 2012 a început cursurile la UMF Carol Davila, iar în 2013 a încheiat formarea ca nutriţionist prin examen susţinut cu reprezentanţi din Ministerul Educaţiei Naţionale şi a făcut un curs de formare PCM Process Communication Model susţinut de Dragoş Bucurenci. În 2012 a organizat şi susţinut prima sesiune de pregătire şi certificare în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu (trademark OSIM), level 1 la Bucureşti, la care au participat instructori din Cluj şi Bucureşti şi în 2013 – Curs de certificare level 1 şi 2 în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu la Bucureşti, cu instructori din Cluj, Lugoj, Caraş Severin, Drobeta Turnu Severin, Slatina şi Bucureşti, iar în 2014 a urmat a treia generaţie de instructori formaţi în metoda Ultimate Pilates.

Despre LadyFIT GYM

LadyFIT –first Gym for delicate women este prima sală concepută şi operată exclusiv de către femei din Bucureşti. Toate cele 40 de antrenamente diferite disponibile în programul sălii sunt concepute pornind de la un obiectiv estetic de feminitate sportivă, astfel că prin cele 80 de ore de antrenament pe care le operează săptămânal oferă o soluţie eficientă şi comodă doamnelor care doresc să facă sport, indiferent de nivelul individual de rezistenţă ori de obiectivul de antrenament asumat. Sala LadyFIT oferă antrenamente ghidate de antrenoare, consultanţă personalizată în antrenament şi nutritiv cu Cori Grămescu, masaj şi tratamente corporale în zona de terapii wellness.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.