Teatrul de pe Lipscani prezintă Fest pe Lipscani – ediţia I, HORAŢIU MĂLĂELE

În perioada 12-21 septembrie, Teatrul de pe Lipscani realizează festivalul de teatru „Fest pe Lipscani” – prima ediţie, dedicată aniversării a 40 de ani de activitate a lui Horaţiu Mălăele. Astfel, această manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist român. Toate spectacolele invitate în festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

„Fest pe Lipscani” este un festival aflat, în stagiunea 2014-2015, la prima ediţie şi marchează începutul acestei stagiuni. În plus, dorinţa organizatorilor este de a dedica fiecare ediţie câte unui mare artist din domeniul teatral (actor, regizor sau dramaturg). Mai mult, „Fest pe Lipscani” doreşte să se constituie într-o manifestare teatrală ce susţine dezvoltarea Bucureştiului ca şi capitală culturală europeană. Teatrul de pe Lipscani este o instituţie ce şi-a deschis porţile în septembrie 2013 şi are ca obiectiv principal promovarea valorilor teatrului românesc, dar şi lansarea pe piaţă a tinerilor artişti, creând, astfel, o adevărată pepinieră teatrală.

Teatrul de pe Lipscani celebrează 40 de primăveri artistice ale lui HORAŢIU MĂLĂELE. De 40 de ani, figura marelui actor a încântat zeci de mii de spectatori, generaţii întregi de iubitori de teatru. Teatrul de pe Lipscani vă primeşte ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE, alături de MĂSCĂRICIUL HORAŢIU MĂLĂELE cu care, trăncănind CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE, veţi trece PODU’ până la CAFENEAUA „La Muse”, unde veţi sta la o mică bârfă despre FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE şi de unde veţi putea privi NUNTA MUTĂ cu REVIZORUL ei rus, sfârşită cu FUNERALII FERICITE. Iar dacă aţi descifrat SCRISOAREA şi sunteţi gata să gustaţi LECŢIA de teatru pe care vi-o oferim, vă invităm să alegeţi, în loc de o cină banală, într-una din multele cafenele din jur, celebrul nostru DINEU CU PROŞTI.

Aşadar, în perioada 12-21 septembrie, vă aşteptăm la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani să-l aplaudăm pe cel care de atâţia ani a adus zâmbetul şi buna dispoziţie în sălile de teatru din întreaga ţară.

Programul Fest pe Lipscani

PROGRAM FESTIVAL
12 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “PODU’”
13 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “MĂSCĂRICIUL”
14 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “CAFENEAUA”
15 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “SCRISOAREA”
16 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “CARAMITRU-MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE”
17 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “LECŢIA”
17 SEPTEMBRIE, ORA 21:30 – „NUNTA MUTĂ”
18 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “DINEU CU PROŞTI”
19 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “REVIZORUL”
20 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE”
20 SEPTEMBRIE, ORA 21:30 – “FUNERALII FERICITE”
21 SEPTEMBRIE, ORA 20 – “ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE…”

ÎN PREŢUL BILETULUI PENTRU SPECTACOLUL “LECŢIA” ESTE INCLUSĂ ŞI PROIECŢIA FILMULUI “NUNTA MUTĂ”.

ÎN PREŢUL BILETULUI PENTRU SPECTACOLUL “FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE” ESTE INCLUSĂ ŞI PROIECŢIA FILMULUI “FUNERALII FERICITE”.

Perioada festivalului este 12-21 septembrie 2014. Festivalul cuprinde 12 evenimente – 10 spectacole de teatru si 2 proiecţii de filme.
Biletele se pot procura online, de pe www.bilete.ro, şi de la casieria Teatrului de pe Lipscani, începând cu 11 august, în intervalul orar 12:00-20:00. Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să sunaţi la 0734.000.236.

Menţionăm că toate spectacolele se joacă la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
Categoria I – 60 RON,
Categoria II – 50 RON
Categoria III (balcon) – 30 RON

Următoarele tipuri de abonamente se pot achiziţiona numai de la casieria Teatrului de pe Lipscani:
-4 spectacole – 200 RON
-6 spectacole – 300 RON
-8 spectacole – 400 RON

Abonamentele sunt valabile doar pentru categoria I

Dacă doriţi să participaţi la cocktail-ul ce va avea loc după ultimul spectacol din Fest pe Lipscani („In valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”), vă rugăm să menţionaţi acest lucru în momentul achiziţionării biletelor. Menţionăm faptul că participarea la cocktail necesită înscrierea pe o listă. Acest lucru se poate face doar la casieria Teatrului de pe Lipscani.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.