Program gratuit de depistare precoce a cancerului de col uterin

Medical CenterOvermed Medical Center anunţă derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin a persoanelor de sex feminin asigurate de către CASMB, în perioada 25 iulie 2014 – 25 octombrie 2014.

Începând cu data de 21 iulie 2014, Overmed Medical Center este printre centrele private care a intrat în relaţii contractuale cu CASMB, urmând a desfăşura consultaţii specifice specialităţilor obsterică şi ginecologie, gratuit pentu persoanele asigurate, în condiţiile prevăzute de hotărârea nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a contractului – cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii calendaristici 2014-2015. În cadrul serviciilor acoperite de CASMB persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltari de analize si spitalizarea de zi cu toata gama de proceduri aferente.

Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultaţie, o colposcopie, un examen citologic Babeş-Papanicolau şi un examen de secreţie vaginală.

Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru, la numerele de telefon 0723.166.067 şi 031.100.20.02 sau printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro, sau online, pe pagina de Facebook sau pe website:overmed.ro, în limita numărului de cazuri contractate și decontate de către CASMB în fiecare lună, iar condițiile rămân aceleași ca în cazul relației cu orice altă clinică de stat sau privată. Astfel, pacientele trebuie să aducă la centrul medical un bilet de trimitere de la medicul de familie și dovada asigurării, adică o adeverință de la locul de muncă.

Suntem entiziasmați și încrezători în această colaborare cu CASMB. Cu acest program venim în ajutorul femeilor asigurate de către CASMB care acum pot beneficia gratuit de servicii de specialitate pentru depistarea de cancer de col uterin și în cadrul unei clinici private, cum este Overmed Medica Center. Dorim să oferim experiente la standarde înalte, printr-un mediu plăcut și împreună cu o echipă profesionistă, unită și care își desfășoară activitatea în slujba pacientelor, declară reprezentantul Overmed Medical Center, doctor Dan Secară.

Overmed Medical Center își propune să devină unul dintre cele mai importante centre medicale specializate din țară specializat pe servicii medicale adresate femeilor cu vârste între 18 și 80 de ani. Astfel, face eforturi pentru a se asigura că pacienții vor beneficia de cele mai bune condiții în cadrul consultațiilor și vor beneficia de urmărire medicală potrivită, fără evenimente neașteptate.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.