Implantul de gambe – secretul picioarelor de divă

chirurgie estetica
Evoluţiile chirurgiei estetice dezvăluie de fiecare dată noi tehnici de îmbunătăţire a imaginii de sine, iar vedetele de la Hollywood au apelat de multe ori la astfel de intervenţii pentru a obţine o siluetă de invidiat. Nu ne naştem perfecţi, însă graţie chirurgiei estetice putem atinge perfecţiunea fizică, astfel dacă Mama Natură nu v-a înzestrat cu picioare frumos conturatre, sau cu o linie armonioasă că de gazela, chirurgul estetician Calin Doboş vă recomanda retuşarea formei picioarelor fie prin lipoaspiraţie, fie prin implanturi de gambe pentru a obţine picioare de invidiat.

Femeile care îşi doresc modelarea liniei picioarelor, sau rotunjirea gambelor pot opta pentru intervenţia de implanturi de gambe relizata de chirurgul estetician Calin Doboş. Picioarele de manechin nu mai sunt de mult doar un vis, dorinţa de a le avea frumoase şi drepte poate deveni realitate, graţie procedurilor de chirurgie estetică de ultimă oră.

”Exerciţiile fizice şi dezvoltarea unui program sănătos este recomandat chiar şi de medicii esteticieni, ca fiind soluţia optimă pentru a-ţi menţine corpul frumos şi ferm, dar mai ales sănătos, însă ce pot face femeile care pur şi simplu nu au fost înzestrate cu un aspect fizic armonios? Implantul de gambe este de departe cea mai mulţumitoare, dar şi cea mai de durată intervenţie chirurgicală estetică. Ce-i drept, acum 5 ani această procedură nu era atât de frecvenţă, însă, în prezent, 1 din 10 femei vin la consultaţii şi decid să îşi remodeleze gambele cu implant”, explica chirurgul estetician Calin Doboş.

Implant de gambe pentru picioare de diva

Sunt cazuri în care femeile au o linie a picioarelor dreapta sau, dimpotrivă, sunt mult prea depărtate, dând acel aspect de ”picioare crăcănate” motiv pentru care este necesară intervenţia asupra formei lor, pentru a o contura. Retuşarea formei gambelor poate fi realizată fie prin implant, fie prin injectarea propriei grăsimi sau a acidului hialuronic.

Cu toate acestea, modificarea formei gambelor prin implanturi este cea mai eficientă metodă pentru a obţine picioare de diva. Graţie formei specifice, riscul de sucire sau învârtire este aproape de zero. Implanturile de gambe au un înveliş de silicon, iar conţinutul acestora este din silicon de gel coeziv.

”Mărimea implantelor de gambe diferă în funcţie de situaţia clinică a pacientului, astfel acestea se pot aplica fie peste muşchi, fie sub muşchi, iar incizia făcută în spatele genunchiului devine aproape invizibilă. Mai mult decât atât, operaţia durează 30 de minute şi este nesangeranda, întrucât se realizează cu radioplasma, care asigură o vindecare mult mai rapidă. Eficienţa şi aspectul natural al implantelor este dată de tehnica aplicării acestora, fiind protejate de ţesutul subcutanat sau de fibrele musculare”, a adăugat Calin Doboş.

Desigur că există mai multe mărci ce produc aceste implanturi de gamba, însă calităţile lor diferă. Există o companie care e departe cel mai bun în domeniul calităţii lor, diferenţa fiind nu doar în aspect, dar şi în calitatea lor la atingerea gambelor după intervenţie, precum şi la stabilitatea în timp.
Beneficiile implantelor de gambe
Picioarele perfecte pot fi conturate prin diferite metode chirurgicale estetice, însă cea mai eficientă şi de lungă durată intervenţie este cea a implantelor de gambe.
De ce? Deoarece remodelarea gambelor prin injectarea grăsimii proprii presupune mai întâi recoltarea grăsimii de pe alte zone ale corpului, preparare specială, pentru ca apoi să fie injectata. Din cantitatea de grăsime injectată în gambe, o bună parte se resoarbe putând necesita şi alte şedinţe de injectare, în funcţie şi de reactivitatea pacientei. Pe de altă parte este injectarea cu acid hialuronic a gambelor, care însă presupune un cost egal cu cel am implantelor, iar într-un an se reasoarbe aproape jumătate din cantitatea injectată, şi necesită injectări periodice la aproximativ 2 ani.
Prin urmare, implantele se dovedesc a fi cea mai eficientă şi de lungă durată soluţie. Rezultatele sunt mult mai stabile, întrucât zona anatomică în care se aplică implanturile nu creează presiune pe ele, iar formă alungită impiedita rotaţia lor, altfel spus riscul deplasării implantului odată ce s-a vindecat zona operată este spre zero. Dr. Calin Doboş realizează implantul de gambe sub anestezie generală, sau în sedare intravenoasă, sau cu rahianestezie, în cazul implantelor de gambe, iar costul unei intervenţii este de 2.500 euro, implantele folosite fiind de cea mai bună calitate.
Pentru mai multe informaţii despre implanturile de gambe, accesaţi siteul www.drdoboscalin.ro sau pagina de Facebook.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.