Produse lactate pregătite în casă pentru sănătatea copiilor noştri

yogurt home madeCum să nu iubești vara care îți aduce soare, fructe aromate şi atât de mult așteptata vacanță? Categoric, vara este anotimul preferat al copiilor și, deopotrivă, al părinţilor. Dar să nu uităm de sănătate, ca-i mai bună decât toate… iar mămicile știu de ce!

Mai mult decât în orice altă perioadă a anului, trebuie să acordăm o atenție sporită alimentelor pe care le mâncăm. Termen de valabilitate, compoziție, temperatura de păstrare sunt doar câteva elemente de care trebuie să ținem cont pentru a evita o vară cu “peripeții” medicale.

Când vine vorba de minunaţii noştri copii, siguranţa alimentelor devine imperativă. Ştim deja că temperaturile înalte ameninţă cu precădere preparatele pe bază de lapte şi iaurt, surse esenţiale de calciu pentru organismul încă în formare al micuţilor. În timpul verii, cazurile de intoxicaţie alimentară sunt extrem de frecvente la copii. De ce le-am lăsa să ne strice armonia estivală?

Acum, grijile legate de calitatea produselor comercializate pot fi înlocuite cu plăcerea de a găti în casă cu multicookerul Oursson. Să găteşti e o plăcere când tehnologia îţi vine în ajutor. Este simplu, rapid şi extrem de creativ! Fel şi fel de reţete delicioase şi sănătoase stau în misiunea multicookerului Oursson, cu care poţi pregăti: supe, ciorbe, carne, chifteluţe, tocăniţe, piftie, peşte, omlete, cereale, legume, prăjituri, clătite, torturi, dulceţuri, gemuri, băuturi, iaurt, brânzeturi, pizza, paste, aperitive şi mâncare pentru bebeluşi.

Iată câteva propuneri de reţete de iaurt preparate la multicookerul Oursson ideale pentru sezonul cald, cu care îţi poţi face puiul să se lingă pe degete de atâta gust şi… sănătate!

Băutură răcoritoare pe bază de iaurt
Iaurt cu fructe de casă
Iaurt dietetic de casă
Dulceaţă de căpşuni

Descopera modul de preparare al acestor retete pe www.oursson.ro.

Categoric, copiii sănătoşi au nevoie de părinţi responsabili, conştienţi de importanţa gătitului în casă şi suficient de iscusiţi pentru a profita de avantajele tehnologiei Oursson. Poţi cumpara multicookerul Oursson online, www.oursson.ro, sau în magazinele partenere: Emag, Domo, Evomag.ro, Prostore, CEL, Cucina, Electrofun.ro, GmGarageMall, Signanet, Koyos, RoBoutique, Casa şi bucătăria.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.