Colecţia de vară 2014 Hannami Shoes

shoes

Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, propune noi modele de sandale şi pantofi stiletto pentru vara 2014, plasându-le cromatic într-o zonă a extremelor, delimitată de două dintre direcţiile coloristice ale sezonului: nuanţe nude versus nuanţe vibrante.

O experienţă ce va răspunde instinctului feminin de a interfera preferinţele în materie de pantofi cu cele mai fine şi subtile stări de spirit, putând să poarte femeia pe parcursul unei întregi zile de la boemul nude, clasicul negru până la accente metalizate ori culori aprinse, de la armonie şi linişte, la entuziasm şi exaltare.

Nude şi negru vs tonuri metalizate şi culori vibrante

Modelele de sandale şi stiletto Hannami în nuanţe nude au fost create astfel încât să transforme înălţimea într-un atuu pentru orice femeie, dar mai ales pentru cele minione, creând senzaţia de alungire a piciorului şi putând fi foarte uşor de adaptat ţinutelor din diferite momente ale zilei.

Atemporală şi nelipsită din dressing-ul tuturor, chiar şi în cel mai călduros anotimp, culoarea neagră este prezentă în noile propuneri Hannami. Sandalele cu baretă în jurul gleznei şi acesoriu metalic, dar şi pantofii stiletto, ambele modele au puterea de a completa perfect o ţinută minimalistă, dar de efect.

Pentru o trecere subtilă, dar remarcabilă către cealaltă extremă, Hannami propune atât varianta de sanda de seară, cu platformă de 2 centimetri, toc gros şi inserţii din pietre Swarovski, cât şi renumitul model de pantofi stiletto, din piele naturală texturată.

Ţinutele neutre sau zilele mohorâte pot fi uşor echilibrate de personalitatea puternică a perechii de stiletto roşii sau a botinelor mov decupate şi accesorizate cu şiret auriu în degrade.

Noile modele pot fi achiziţionate începând cu această săptămână de pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro sau se pot confecţiona pe comandă, în culori şi tăieturi diferite, imprimând astfel şi un touch personal al clientei.

Hannami Shoes este un brand tânăr ce se adresează femeilor cosmopolitane puternice şi rafinate. Folosind cele mai fine şi rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioşi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediţii limitate de lux. Misiunea buticului se conturează în jurul dorinţei de a oferi ceea ce o femeie deosebită îşi doreşte să transmită zilnic prin accesoriile pe care le poartă: stil, unicitate şi răsfăţ pe tocuri.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.