Trend de vară: Coafuri stilizate cu broşe din argint

accesorize hairMai mult decât orice alt accesoriu, brosele pot înveseli o ţinută şi îi pot oferi un aer de distincţie şi de eleganţă. Cochete şi versatile, ele dau prospeţime unei haine de care te-ai plictisit, transformă orice cămaşă într-o adevărată piesa de rezistenţă, oferă rochiilor strălucire şi mai multă feminitate sau pot fi un mod inedit de prindere a unei simple eşarfe.

Ce-ai zice dacî vara asta ai purta broşele într-un mod inedit, ultra-chic? Transformă broşa ta preferată dintr-un accesoriu vestimentar într-unul pentru… păr. În loc să o prinzi în piept pentru a-ţi stiliza sacoul, foloseşte-o pe post de agrafă pentru a aduce un plus de stil şi eleganţă unui coc. Sau aranjează-ţi părul pe o parte şi prinde broşa în partea cealaltă, dupa ureche, pentru a-l fixa mai bine. Sau poţi să porţi o bentiţă din material textil pe care se poate prinde o broşă.

Variantele sunt multiple, trebuie doar să-ţi dai frâu liber imaginaţiei pentru a le descoperi pe cele care se potrivesc stilului tău. Pentru că este vară, broşele în formă de fluture li de floare sunt în prim plan, delicate şi cochete, în ton cu atmosfera estivală. Dar la fel de chic sunt şi broşele în formă de fundiţă, care arată minunat lângă un coc răsucit, la baza gâtului. Iar pentru un maxim de distincţie şi eleganţă, broşele cu perle îţi vor asigura de fiecare dată complimente şi priviri admirative din partea celor din jur.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.