Compeed® te invită la CONCURS

Johnson Compeed

Alătură-te şi tu manifestului pentru „o viaţă la înălţime” pe www.pentrucapantofi.ro, iar Compeed® te trimite la shopping!

În perioada 1 iunie – 31 iulie, Compeed® te invită la concurs pe www.pentrucapantofi.ro! Participă şi ai şansa să câştigi unul dintre cele 5 vouchere pentru pantofi în valoare de 1000 RON sau 3000 RON.

Decupaţi… pentru că a venit primăvara.
Scumpi… pentru că dacă nu investeşti în tine, atunci în cine?
Roşii… pentru că uneori chiar nu se poate altfel!
Negri şi nude pink… pentru că pur şi simplu nu poţi alege.
Aurii… pentru că n-ai avut niciodată.
Super coloraţi… pentru că prietenele tale au întotdeauna dreptate.
Înalţi… pentru că şi EL e înalt.

Câte femei, atâtea motive pentru încă o pereche de pantofi. Dar nimeni nu stie cât de greu este să stai toată ziua pe tocuri. Însă Compeed® rezolvă problema! Plasturii delicați te ajută să rămâi pe tocuri fără bătăi de cap sau de picioare. Pentru că… pantofi!!!

Compeed® te premiază pentru dreptul tău la încă o pereche de pantofi!

Cumpără un produs Compeed®, intră pe www.pentrucapantofi.ro şi înscrie seria şi numărul bonului fiscal, iar Compeed® te trimite la shopping! De pantofi, evident. Poţi fi una dintre cele 4 câştigătoare ale unui voucher pentru pantofi în valoare de 1000 RON.

În plus, spune-ne şi motivul tău pentru care ţi-ai cumpăra încă o pereche de pantofi şi Compeed® te răsplăteşte pentru aderarea la manifestul pentru „o viaţă la înălţime”. Pentru că la shopping nu se merge de una singură, câștigi mai mult dacă îți inviți o prietenă. Dacă participă și ea, puteți câștiga împreună un voucher pentru pantofi de 3000 RON.

Compeed® te aşteaptă pe platforma www.pentrucapantofi.ro să ne spui care este motivul tău pentru încă o pereche de pantofi.Ajută-ne să demonstrăm că nimic nu se compară cu sentimentul de pantofi nou-nouţi!

***

Despre Johnson & Johnson

Johnson & Johnson este producătorul cel mai complet şi cu cea mai amplă extindere geografică din lume la nivel de produse de îngrijire, precum şi la nivel de furnizare de servicii conexe pe piaţa de consum, a produselor farmaceutice şi a aparaturii medicale şi de diagnoză. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de ţări au un număr de aproximativ 122.000 de angajaţi.

De la înfiinţarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscută pentru grija şi încrederea manifestate, dezvoltând constant relaţia dintre părinte şi copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse şi servicii inovatoare şi sigure, de înaltă calitate, pentru a ajuta la tratarea şi vindecarea bolilor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii.

Printre brandurile aflate în portofoliul Johnson & Johnson se mai numără: Johnson’s® baby, Le Petit Marseillais, Neutrogena, o.b., Carefree şi Clean & Clear.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.