Companionul perfect al atleţilor urbani

ElectroluxDacă venirea verii te face să te gândeşti la o dietă sănătoasă şi să îţi doreşti să nu mai ratezi vreo masă a zilei din lipsă de timp, Sport Blender de la Electrolux este soluţia perfectă pentru tine. De acum vei putea să îţi prepari în câteva clipe o gustare delicioasă şi sănătoasă pe care să o iei cu tine în drum spre sală sau birou, chiar în recipientul în care ai preparat-o.

Sport Blender, recent lansat de Electrolux pe piaţa din România, are un recipient detaşabil care îţi permite să iei smoothie-ul cu tine, de îndată ce l-ai preparat, fără a folosi alte recipiente. Cu o putere de 300 de waţi, Sport Blender are capacitatea de a toca gheaţă, fructe, legume, seminţe sau orice vei dori să adaugi într-un smoothie delicios.

Smoothie-uri sănătoase pentru întreaga familie

Vei putea rasfăţa orice membru al familiei cu un smoothie sănătos, deoarece recipientul detaşabil al Sport Blender poate fi luat oriunde şi oricând, indiferent de programul zilei. După antrenamentul de baschet, la birou, pe plajă, în parc cu bicicleta sau între întâlniri de afaceri, orice moment poate fi potrivit pentru un boost de energie şi vitamine, atât de la îndemână cu Sport Blender.

Tot ce îţi rămâne de făcut este să îţi foloseşti imaginaţia şi să alegi ingredientele pentru un smoothie savuros. De la fructe proaspete sau congelate, la legume, verdeţuri, seminţe, sau chiar şi gheaţă, toate pot face parte din reţeta ta preferată.

Ergonomic şi uşor de transportat

Cu un design ergonomic, modern şi conceput astfel încât să poată fi transportat oriunde, recipientul blenderului este realizat din plastic Tritan, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru blendere. Acesta este uşor de curăţat, nu reţine mirosul alimentelor şi este foarte sigur atât pentru tine, cât şi pentru cei mici.

Asadar prepară-l, ia-l cu tine şi pleacă la drum!

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.