Câştigă timp în lupta împotriva diabetului!

diabetÎn prezent, complicaţiile diabetului reprezintă principala cauză de deces în rândul persoanelor diagnosticate cu această afecţiune devastatoare dacă nu este bine tratată. Conform Federaţiei Romane de Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice, peste 800.000 de romani suferă de diabet zaharat şi se estimează că până în 2030 proporţia acestora va fi de 11,1% din populaţie. Prin urmare, chiar dacă e greu de crezut, monitorizarea glicemiei vă poate salva viaţa!

Ştiaţi că după masă, nivelul glucozei din sânge creşte, iar când sunteţi stresaţi, epuizaţi sau nu mâncaţi regulat, glicemia scade? Un nivel scăzut al glicemiei (hipoglicemia) poate fi identificat cu ajutorul celor mai comune simptome: stările de ameţeală şi oboseala subite, în timp ce nivelul ridicat al glicemiei (hiperglicemie) este mai greu de detectat deoarece nu apare după minute sau ore, ci după câteva zile. Astfel, dacă nivelul glicemiei oscilează sau creşte, în timp, acesta poate cauza diabet, boli cardiovasculare, boli renale, distrugerea retinei sau afecţiuni microvasculare.

Adoptarea unor măsuri simple, dar eficiente, precum activităţi fizice zilnice, o dietă echilibrată, bogată în fructe şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr, menţinerea greutăţii corporale normale şi evitarea tutunului pot avea efecte benefice în lupta cu diabetul.

Produsele naturiste reprezintă de asemenea o bună metodă de menţinere a nivelului glicemiei sub control. Extractul de dud alb se număra printre remediile eficiente în menţinerea nivelului glicemiei în limite normale prin absorbţia glucozei.

În medicină chineză, remediul natural folosit pentru purificarea sângelui şi combatarea diabetului sunt fructele de dud alb.

Glykofit,
produsul Ropharma conceput pe bază de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un antidiabetic cu administrare orală, ce acţionează prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza şi împiedică absorbţia de glucoză la nivel intestinal, la pacienţii cu risc de diabet şi la pacienţii cu diabet zaharat în fază incipientă.

Produsul Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacienţii cu diabet zaharat de tip II, posibil şi ca tratament adjuvant în diabetul zaharat tip I, în sindromul metabolic şi ca remediu profilactic pentru persoanele din grupa de risc.

Glykofit se administrează intern, câte o capsulă de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit şi în cazul pacienţilor care utilizează insulină. Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea şi reducerea absorbţiei glucozei, după masă, la nivelul intestinului subţire. De asemenea, dudul alb îmbunătăţeşte metabolismul glucidic şi promovează secreţia de insulină de către pancreas.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.