Crezi că ştii ce bei?

De câte ori nu am auzit că pentru a avea un stil de viaţă sănătos trebuie să consumăm în fiecare zi cel puţin doi litri de lichide? Însă câţi dintre noi respecta cu adevărat această recomandare sau sunt pe deplin conştienţi că a bea cei doi litri de apă nu este întotdeauna sinonim cu a te hidrata? În plus, găsim la tot pasul băuturi acidulate, sucuri colorate şi dulci cu care uneori ne potolim setea ignorând efectele lor asupra organismului.

În aceste condiţii ce ar trebui să facem pentru a ne asigura necesarul zinic de hidratare? Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi vine cu răspunsuri la această întrebare prin noua sa carte „Crezi că ştii ce bei?”, prezentată în avanpremieră la Bookfest 2014, între 28 mai – 1 iunie, urmând că lansarea oficială să aibă loc la începutul lunii iunie.

O carte incredibilă, care te va învăţa ce, cum, cât şi când să bei! Lichidele nu sunt ce par a fi, iar a bea nu este totuna cu a te hidrata! Şi aşa cum eşti ceea ce mănânci, eşti şi ceea ce bei. Pornind de la această idee, prin intermediul noii cărţi profesorul Mencinicopschi oferă informaţii extrem de utile şi pe înţelesul tuturor despre lichidele pe care le consumăm.

Apa de la robinet, cea cu care gătim, cea pe care o dăm copiilor, hidratarea eficienta sau tratatea apei prin filtrare ori purificare sunt subiecte care dau naştere la tot atâtea întrebări ale căror răspunsuri le veţi găsi răsfoind „Crezi că ştii ce bei?”. Informaţii esenţiale despre consumul de lapte, cafea, ceai, suc sau alcool sunt incluse în mai multe capitole din această carte, alături de o serie de reguli cu privire la stilul de viaţă sănătos.

Cei care vor ajunge la Romexpo vor putea achiziţiona la preţul de 29 ron volumul „Crezi că ştii ce bei?” însoţit de patru testere de apă, de la pavilionul Stand Agenţie Difuzare Carte.

Acest proiect este susţinut de Aqua Carpatica, brand aflat la a doua colaborare cu Coreus Publishing – editură la care a apărut lucrarea mai sus menţionată.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.