10 ani de bucătărie românească urbana cu City Grill

City Grill LipscaniMicul Paris a fost dintotdeauna un oraş plin de viaţă, cu serbări şi petreceri la fiecare colţ de stradă, în fiecare cârciumă. În ultimii 2 ani, City Grill a încercat să aducă un omagiu conceptului de restaurant interbelic, la originile sale aflându-se bucătăria tradiţională, marcată mai apoi de influenţele diverselor timpuri: de la bucătăria orientală la cea nemţeasca iar mai apoi la cea franţuzească şi ajunsă în prezent o bucătărie urbană cu influenţe cosmopolite, ce păstrează din tradiţionalismul iniţial. Pentru a celebra 10 ani de City Grill, 10 ani alături de bucureşteni, în fiecare restaurant vor avea loc o serie de activităţi, ce promit a încânta papilele gustative chiar şi ale celor mai gurmanzi localnici.

„Când am fondat City Grill în 2004, obiectivul nostru principal era de a crea o mâncare cu un gust distinct, preparată simplu, încât să păstreze savoarea şi aroma ingredientelor de bază. Atât prin design-ul restaurantelor, cât şi prin meniul propus, ne-am dorit să reînviem şi să reinterpretam vechile valori româneşti. În 10 ani de activitate ne mândrim cu 15 unităţi operate, 1.000 de angajaţi în grup şi peste 10.000 de clienţi pe zi, încântaţi să guste bunătăţile din meniul nostru. Pentru că nu am fi ajuns astăzi aici fără clienţii noştri, vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au călcat pragul şi au făcut ca acest vis să devină o realitate de succes“, afirma Dragoş Petrescu, CEO al Grupului City Grill.

Campania 10 ani City Grill

Prin fiecare client care ne-a trecut pragul, povestea fiecărui loc se îmbogăţeşte cu noi istorisiri, prin urmare o aniversare adevărată presupune a dărui înapoi, tuturor celor care au ales de 10 ani restaurantele City Grill. Astfel, va fi creată campania umanitară Meniu în aşteptare la City Grill, compusă din meniuri speciale zilnice care vor fi plasate pe o listă de aşteptare pentru a fi oferite oamenilor nevoiaşi. În următoarele 2 luni, meniurile speciale vor fi dăruite atât de către echipele din fiecare restaurant City Grill, cât şi de către clienţii dornici să se implice în această campanie.

Cu ocazia aniversării celor 10 ani savuroşi, City Grill a creat special Meniul festiv de 10 ani, meniu cu care va surprinde în anumite intervale orare alese aleator clienţii existenţi în restaurant. Aceste meniuri conţin cele mai savuroase preparate City Grill la un preţ aniversar de 10 lei.

În acesta zi de sărbătoare, clienţii pot avea surpriza ca Chef Kevin să le ia comanda la masă şi să le pregătească un preparat unic, personalizat. Surprizele nu vor lipsi din nicio farfurie, iar deliciul va fi cuvântul cheie pentru fiecare preparat al lui Chef Kevin. În plus, pe bază de rezervare, Chef Kevin va organiza pe 31 mai şi 7 iunie între 9-11 un workshop în care se va găti Laska, unul dintre cele mai populare preparate din Malaezia.
Surprizele continuă, astfel City Grill va aduce Vedete la masă cu clienţii, iar cei ce aleg restaurantele City Grill din Covaci şi Lipscani vor fi surprinşi de o vedetă cunoscută care se va aşeza cu ei la masa de prânz, la o cafea sau o scurtă discuţie.

Veştile bune vor circula repede prin newsletter-ele City Grill, astfel prin Out4food clienţii posesori ai cardului de fidelitate vor fi anunţaţi de aniversarea City Grill şi vor beneficia pe 29 mai de o acumulare de puncte de 15% în condiţiile regulamentului promoţiei.

10 ani de savoare în inima Bucureştiului

Cei ce aleg să intre în lumea City Grill vor descoperi în mâncarea aleasă muncă şi pasiunea multor oameni, de la micii furnizori cu ferme locale şi producătorii locali de vin, la furnizori mari care selecţionează cu grijă produsele pe care le importa şi până la bucătari şi echipa de achiziţii, care testează fiecare produs, înainte de a fi integrat în meniul City Grill din locaţiile City Grill Lipscani, Primăverii, Covaci şi Floreasca.

City Grill a introdus în ultimii ani conceptul de bucătărie românească urbana, sedimentând acest stil de viaţă, în fond, prin fiecare locaţie nou deschisă şi prin fiecare meniu creat special pentru cei ce iubesc gastronomia autohtonă. Bucătăria românească urbana este un mix impecabil, ce înglobează un secol de gastronomie, în care arta gătitului, plecată iniţial dintr-o necesitate a omului, a evoluat treptat spre plăcere şi chiar spre pasiune.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.