Alina Eremia. Cum se face

Alina Eremia a lansat ieri videoclipul single-ului „Cum se face”, o piesă antrenantă cu un mesaj puternic. Filmările pentru clip au durat aproape 24 de ore.

În paralel cu o carieră solo în ascensiune, Alina Eremia se numără printre cei 12 super eroi ai scenei contemporane, care trăiesc, cântă şi respiră LaLa, fiind parte integrantă a fenomenului fără precedent ce a cucerit inimile mai multor tinere generaţii.

Pe Alina Eremia o puteţi revedea alături de Dorian Popa, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Sore Mihalache, Rafael Tudor, Dima Gheorghiţă, Alexia Talavutis, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Alex Nicolae şi Gabi Ciocan pe 1 iunie la Arenele Romane, în cadrul showului LaLa Band ce va avea premiera odată cu prima zi de vară calendaristică.

LaLa Band pregăteşte o nouă producţie de proporţii copleşitoare, elaborată până în cel mai mic detaliu. Nici măcar data nu a fost aleasă la întâmplare, ziua de 1 iunie fiind deja una cu semnificaţie sentimentală, atât pentru trupă cât şi pentru fani.

Spectacolul din 1 iunie este produs cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 şi Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu.

Pentru evenimentul din 1 iunie se găsesc următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 300 lei (întâlnire cu membrii LaLa Band, poză şi cadou surpriză + loc pe scaun)
Categoria I – 100 lei (loc pe scaun)
Categoria 2 – 75 lei (loc pe scaun)
Categoria 3 – 50 lei (loc pe scaun)
Categoria 4 – 35 lei (standing)

Biletele se găsesc în Librăria Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.