De Paşte, faci cumpărături cu beneficii!

womenPentru a avea noroc tot anul, tradiţia de Paşte ne îndeamnă să ne înnoim “de Iepuraş”. Tocmai de aceea, Matar.ro s-a gândit să celebreze alături de voi această sărbătoare importantă şi să ofere tuturor doamnelor şi domnişoarelor ocazia să înceapă sezonul cald cu încălţări noi la promoţii de soi!

Până la urmă, e greu să fii în pantofii unei femei şi de aceea e musai să găseşti perechea aceea preferată, în care să te simţi comod şi sigură pe tine întreaga zi! Intră pe Matar.ro pentru o sesiune de shopping la fel de specială ca tine şi alege-ţi chiar acum balerinii, pantofii sau sandalele care îţi vor oferi un aer plin de atitudine de Paște, dar mai ales în noul sezon!

Adaugă 5 produse în coş şi plăteşti doar 3 sau adaugă 3 produse în coş şi plăteşti doar 2, iar dacă suma minimă de care ai comandat depăşeşte 49 Lei, ai transport gratuit inclus!

Jurnalul online al unui pantof!
Click, scroll, select – experienţa shopping-ului online respecta gusturile şi dorinţa femeii moderne de a fi mereu cochetă, oferind diversitate la preţuri ofertante! Şi acum să recunoaştem, când preţurile sunt prietenoase, ne simţim mult mai bine şi facem cumpărăturile mai cu spor!

În funcţie de cât de comode, trendy său sexy doriţi să vă simţiţi într-o pereche de încălţăminte vara aceasta, acum aveţi ocazia să profitaţi din plin de noutăţi! Mizaţi pe comfort – elementul cheie pentru o vară comodă şi stylish, indiferent de ţinutele la care veţi asorta încălţămintea!

Alchimia tocului
Femeia de azi nu mai este constrânsa de canoanele modei pentru că în sezonul de Primăvară-Vară 2014, încălţămintea şi accesoriile Matar.ro oscilează între culori vibrante şi nuanţe neutre, suprafeţe metalizate şi linii fine, invadând peisajul urban cu alternative chic!

Ce poate fi mai seducător decât o pereche de stilettos într-o nuanţă delicioasă sau cu un print abstract? Poate o pereche de sandale fine în tonuri neutre cu detalii metalice sau, de ce nu – pantofii sport, care pot fi adaptaţi uşor la o ţinută office cochetă.

Indiferent că preferi platforme sau balerini, sandale sau botine, sport sau stiletto, clasic sau modern, un lucru e cert: Matar.ro te poartă pe culmile celor mai plăcute experienţe de cumpărături online, astfel încât să revii cu nerăbdare de fiecare dată.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.