Sunt FEMEIE şi… iubesc accesoriile care mă fac unică!

Carpisa 2014 bags

A început luna martie, o lună specială pentru noi, femeile. Pentru că suntem sărbătorite în această lună, ne dorim parcă mai mult decât în restul anului să arătăm impecabil, să fim mai frumoase şi mai admirate ca oricând. Obiectiv deloc uşor de atins în zilele noastre, când trebuie să facem slalom între casă şi birou, între îndatoririle de mamă şi soţie şi dorinţa de a ne păstra feminitatea şi graţia.

Indiferent că ai o întâlnire de afaceri, mergi la un interviu pentru un job sau pur şi simplu te pregăteşti pentru zi obişnuită petrecută la birou, ţinuta office pe care o alegi este extrem de importantă, fiind primul indiciu că îți abordezi cariera cu seriozitate și profesionalism. Iată câteva reguli de stil care să te ajute să gasești răspuns la eterna dilemă: “Eu cu ce ma imbrac azi?”.

Dacă preferi ținutele practice, optează pentru pantaloni tip țigaretă în combinație cu o cămașa ori o bluză peste care poți purta un blazer elegant.

Pentru ținutele mai feminine, fusta rămâne alegerea cea mai bună. Cu o cămaşă clasică și tocuri înalte, platforme elegante sau balerini delicați, vei obține un look feminin perfect pentru birou!

Dacă îţi doresti să fii în ton cu ultimele tendinţe în modă, alege botinele inspirate din stilul legendarei trupe The Beatles, aşa-numitele “Beatles boots” – sunt retro-chic, stilate şi cu un toc mai înalt decât în varianta iniţialp, ceea ce le asigurp un plus de feminitate.

Blugii pot fi şi ei o opţiune chic pentru ţinutele office, atâta vreme cât nu sunt decoloraţi, rupţi sau stilizaţi cu detalii metalice, colorate şi strălucitoare (ţinte, fermoare, petice, strasuri etc.).

Cele mai bune accesorii pentru un look office?

Gentile maxi, deoarece te ajută să ţii aproape de tine toate lucrurile de care ai nevoie la birou, de la chei şi cărţi de vizită, până la tabletă şi telefon mobil. În colectia Carpisa primăvară vară 2014 găseşti o mulţime de astfel de modele: genţile Antea, sub formă de sacoşe sau genţi shopper, sunt usor de asortat graţie cromaticii clasice, care nu se demodează niciodată; gentile Roberta vin în variante de purtat pe braţ, pe umăr sau de-a curmezişul, deci poţi alege varianta cea mai comodă pentru tine; gentile Nerea, în model baghetă sau shopper, au nuanţe de bej uşor de asortat, iar Genesia sunt extrem de practice şi încăpătoare.

Husele de iPhone şi iPad sunt indispensabile dacă vrei să rămâi mereu conectată la ce se întâmplă în lume, iar business card holder-ul şi trusa necessaire nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. La Carpisa găseşti toate aceste accesorii office în diferite forme, dimensiuni şi culori.

Renunţă la orice te face să arăţi neglijent şi optează mereu pentru ţinute moderne şi îndrăzneţe. Codul vestimentar formal nu se mai traduce prin “serios” şi “rigid”, ci permite combinaţii cu haine şi accesorii casual-chic, în nuanţe pastel şi cu design modern.

Viaţa la birou poate fi stresantă, dar cu ţinuta potrivită poţi face faţă oricăror provocări şi responsabilităţi. În Luna Femeii, fii mai frumoasă şi mai eficientă ca oricând! Profită de promoţia Carpisa specială pentru femei: cumpără produse din colecţia nouă în valoare de minim 179,90 lei şi îţi poţi alege cadoul de 8 Martie dintr-o listă de produse disponibile la coş!

Gentile si accesoriile Carpisa te aşteaptă în magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Constanţa City Park, Iulius Mall Cluj şi AFI Palace Ploieşti, precum şi online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center