Medeea Marinescu şi Marius Manole în cea mai iubită comedie din teatrul independent

theatre scene

Comedia romantică „Fă-mi loc!” în regia domnului Radu Beligan, cu actorii Medeea Marinescu și Marius Manole, are loc marți, 11 martie, ora 22.00, la Teatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta nr 45. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, precum și online pe bilete.ro. Pentru informații suplimentare apelați 0727703703.

“Comedia romantic franceză„Fă-mi loc!“ de Anthony Michineau reprezintă întâlnirea fastuoasă dintre maestrul Radu Beligan şi teatrul independent, precum și crearea unei noi relații profesionale dintre doi actori, colegi la teatrul de stat, dar care joacă pentru prima dată ca unici protagoniști într-un spectacol independent: Medeea Marinescu și Marius Manole.

„Fă-mi loc!“ a avut peste 50 de reprezentații la nivel național, iar în luna septembrie 2013 spectacolul a fost invitat la Bruxelles în cadrul Festivalului european Europanova, iar în luna noiembrie, actorii Medeea Marinescu și Marius Manole au jucat aceeași piesă la Paris.

Personajele, Camila și Manuel, sunt fermecătoare prin sinceritatea și prin inventivitatea lor în situații complet neașteptate, iar prin atmosfera feerică cu multe substraturi emoționale, spectacolul „Fă-mi loc!” este o comedie exuberantă, din care spectatorul devine parte integrată chiar de la primul moment, de la călătoria scurtă cu prea multe bagaje.

Povestea din tren dintre cei doi necunoscuți, un el, copleşit de grijile cotidiene şi o ea, reactivă și creativă nevoie mare, devine cu atât mai captivantă cu cât întâmplările neprevăzute se multiplică.

Cu dialoguri pe cât de naturale, pe atât de dinamice, beneficiind de o punere în scenă de un rafinament aparte, spectacolul „Fă-mi loc!” îi face complici pe spectatori la trăirile autentice ale personajelor: întâlnirea dintr-un tren de noapte dintre Manuel, un domn bogat, care tocmai a avut parte de o nesincronizare temporală și sentimentală o dată cu plecarea trenului din stație și Camila, o studentă energică, senzuală și inteligentă, care își acoperă melancolia singurătății printr-o sumedenie de ghidușii nefirești pentru colegul său de compartiment.” (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.