ArtroHelp – cea mai complexă formulă pentru articulaţii!

for you

Dacă ne-am simţi toată viaţa ca la 20 de ani, într-adevăr am cuceri lumea! Doar că, pe măsură ce timpul trece, acesta îşi pune amprenta asupra organismului nostru, articulaţiile încep să scârţâie, apar de la dureri articulare în urma efortului fizic obişnuit până la dureri majore, care par „să ne lege de mâini şi de picioare“, privându-ne de bucuria unui stil de viaţă activ. Compania Zenyth Pharmaceuticals introduce ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii, 100% naturală, cu două componente: ArtroHelp Repair (regenerator şi protector articular) şi ArtroHelp Calm (antiinflamator natural)! Consultantul în nutriţie şi fitness Cristian Mărgărit şi ArtroHelp vă invită să redescoperiţi bucuria mişcării şi starea de bine!

Durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate care afectează calitatea vieţii indiferent de vârstă. În caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gândim sunt antiinflamatoarele. Din păcate, acestea acționează doar simptomatic, reduc durerea pe moment, însă nu acționează asupra cauzei, durerea putând să reapară oricând.

Iată de ce Zenyth Pharmaceuticals vă propune Gama ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii de pe piaţa românească, cu acţiune pe două fronturi: reducerea eficientă a durerii (ArtroHelp Calm) şi refacerea şi regenerarea articulaţiilor şi cartilajelor (ArtroHelp Repair). ArtroHelp este şi recomandarea lui Cristian Mărgărit – după ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directă în ceea ce priveşte dezvoltarea ArtroHelp.

„În calitatea mea de consultant în nutriţie şi fitness am avut ocazia de a consilia foarte multe persoane cu probleme de articulaţii. Inclusiv eu personal m-am confruntat cu o hernie de disc avansată, pe care am reuşit să o ameliorez semnificativ prin nutriţie. Am testat numeroase formule şi ingrediente şi am descoperit că singura cale de recuperare şi regenerare articulară este aceea de a oferi organismului pe termen lung materiale de construcţie necesare şi potenţarea lor cu enzime, extracte şi stimulatori de refacere naturali. Având certitudinea că se poate oferi un produs mult mai bun decât tot ce există pe piaţă, m-am decis să valorific experienţa mea şi, împreună cu specialiştii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revoluţionar, o formulă complexă şi completă, cu ingrediente 100% naturale şi în doze terapeutic suficiente! Recomand cu încredere ArtroHelp tuturor celor care au probleme cu articulaţiile, accidentări sau sunt în perioada de recuperare post-operatorie!“, explică Cristian Mărgărit, consultant în nutriţie şi fitness.

ArtroHelp Repair – Reface, repară şi regenerează articulaţiile!

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formulă complexă, cu acțiune sinergică, pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și funcționarea optimă a articulațiilor, precum și recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor și a intervențiilor chirurgicale. ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulații: oferă material de construcție pentru articulații și induce regenerarea articulațiilor și cartilajelor, asigură cofactori care stimulează asimilarea și formarea de colagen nou în organism, reduce durerea, inflamația și readuce starea de bine.

Ingredientele produsului:
• 5000 mg colagen hidrolizat + enzime
• 1400 mg glucozamină + condroitină
• 400 mg magneziu marin
• Cissus, Turmeric, Ashwagandha
• Astaxantină, Vitamina C Naturală
• Piperină, pudră de cacao, seminţe de chia, frunze de Stevia

ArtroHelp Repair oferă beneficiile a 7 produse într-unul singur: un regenerator articular pe bază de colagen, un produs pe bază de glucozamină şi condroitină pentru încetinirea degenerării articulare, un calmant și antiinflamator cu Cissus quadrangularis și turmeric, un antioxidant cu vitamina C naturală și astaxantină, un relaxant muscular cu magneziu marin, un adaptogen cu ashwagandha pentru îmbunătățirea reacției la stres.

ArtroHelp Repair se administrează dimineața, înainte de micul dejun, sau seara, la 1-2 ore după cină, în circa 150-200 ml apă călduță. Se recomandă utilizarea pentru o perioadă de minimum 8-10 săptămâni. Doza zilnică: 2 plicuri pe zi (10 g), luate odată sau fracționat. Pentru refacere rapidă și reducerea senzației de articulații dureroase și inflamate se recomandă administrarea de ArtroHelp Repair în asociere cu ArtroHelp Calm, timp de minimum 2 săptămâni, după care cura continuă cu ArtroHelp Repair pentru 8-10 săptămâni.

Produsul ArtroHelp Repair are gust plăcut de cacao. Nu conţine îndulcitori artificiali, coloranţi, conservanţi sau organisme modificate genetic! Disponibil la cutie cu 28 plicuri x 5 g. Preţ 89 lei

ArtroHelp Calm – acţiune imediată în durere şi stări inflamatorii

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acțiune imediată în durere și stări inflamatorii. Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conține (hamei, Harpagophytum, salcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acționează rapid și eficient pentru diminuarea durerilor și a disconfortului provocat de afecțiunile articulare, fie ele cronice sau acute. De asemenea, grație procesului de inhibare a moleculelor care declanșează procesul inflamator, ArtroHelp Calm ajută la recăpătarea mobilității articulațiilor.

Principalele beneficii oferite de produsul ArtroHelp Calm sunt:
Conurile de hamei, cunoscute încă din Antichitate ca sedative, au acţiune antiinflamatoare locală şi sistemică;
Harpagophytum (Gheara diavolului) este cel mai puternic calmant natural cunoscut în terapiile naturiste;
Scoarţa de salcie, „aspirina naturală“, este recunoscută drept un alt analgezic natural puternic;
Fructele de piper încălzesc zona articulară, susţinând mobilitatea şi flexibilitatea articulară;
Rhodiola rosea, numită de cercetători şi „rădăcina de aur“, ajută la controlul proceselor inflamatorii şi are acţiune antidepresivă.

Pentru rezultate optime în recăpătarea mobilităţii, se recomandă asocierea cu ArtroHelp Repair. Produs disponibil la flacon cu 28 capsule. Preţ: 39 lei.

Dieta şi mişcarea – un must-do al zilelor noastre

Pentru omul modern al secolului XXI, sportul înseamnă de cele mai multe ori vizionarea unei competiţii sportive din fotoliu alături de o porţie de chipsuri şi suc. Schimbarea mentalităţii spre adoptarea unei diete echilibrate, bogate în vitamine, minerale, fibre şi enzime, precum şi practicarea cu regularitate a exerciţiilor fizice reprezintă un „must-do“ al zilelor noastre, în condiţiile în care ne dorim o viaţă armonioasă.

„În jurul vârstei de 30 de ani se atinge un maxim al masei osoase, după care aceasta începe să se diminueze. Nu doar masa osoasă scade, ci şi tesuturile, cartilajele încep să se subţieze, făcându-şi apariţia problemele articulare. În aceste condiţii, un supliment pentru refacerea şi susţinerea articulaţiilor şi cartilajelor este recomandat. Apreciez complexitatea formulei ArtroHelp Repair, care pe lângă colagenul, glucozamina şi condroitina necesare refacerii articulaţiilor, vine cu un aport de enzime proteolitice care stimulează asimilarea, cu o componentă antiinflamatoare şi de reducere a durerii şi o componentă antioxidantă”, explică Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Pentru sănătatea articulaţiilor, specialiştii Zenyth recomandă o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos, în care suplimentele alimentare pot completa cu succes alimentaţia în atingerea performanţelor de zi cu zi!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.