Unde vedem filmele de Oscar?

Oscar Film Festival

Festivalul Filmelor de Oscar se desfăşoară în perioada 24 februarie – 2 martie 2014

Grand Cinema & More dedică o săptămănă întreagă celor mai bune filme ale anului în cadrul Festivalului Filmelor de Oscar. În perioada 24 februarie – 2 martie 2014, în cinematograful din Băneasa Shopping City vor fi proiectate 11 dintre filmele nominalizate la premiile Academiei Americane de Film din acest an. Preţul unui film este de 20 de Lei.

În cadrul festivalului, aflat la a doua ediţie, vor putea fi vizionate filmele ce au adunat cele mai multe nominalizări la ediţia din acest an al premiilor Oscar: American Hustle şi Gravity, cu câte zece nominalizări, 12 Years of Slave cu nouă nominalizări, Dallas Buyers Club şi Captain Philips cu câte şase nominalizări şi The Wolf of Wall Street şi Her cu cinci nominalizări.

Blue Jasmine şi August: Osage County, două filme nominalizate pentru interpretările desăvârşite ale unor actriţe precum Cate Blanchett, Meryl Streep şi Julia Roberts, vor rula şi ele în cadrul festivalului.

O surpriză pe care festivalul o aduce este proiectarea, pentru prima dată în ţară a Dallas Buyers Club, filmul având premiera oficială în România în luna martie.

Din program nu lipsesc nici cele mai de succes filme prezente în lista nominalizărilor pentru cel mai bun film de animaţie: Despicable Me 2 şi Frozen.

Festivalul Filmelor de Oscar a început astăzi, 24 februarie, de la ora 13.30 cu proiecţia filmului Captain Philips şi se încheie duminică, 2 martie, cu filmul The Wolf of Wall Street. Festivitatea de decernare a premiilor Oscar are loc pe data de 3 martie la Los Angeles.

Spectatorii vor avea ocazia să ofere pronosticuri, completând un cupon, pentru nominalizaţii celor mai importante 4 categorii ale premiilor Oscar: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă. Cei care ghicesc câştigătorii celor patru categorii vor avea şansa să câştige premii atrăgătoare.

Programul complet al festivalului poate fi accesat la www.grandcinemaandmore.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.