Geanta roşie – accesoriul perfect pentru un look cochet de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ocazia ideală pentru a dărui cadouri care spun “te iubesc”, fie că vorbim despre bărbaţii care îşi arată astfel iubirea pentru femeia din viaţa lor, fie despre femeile care se răsfaţă pentru această sărbătoare a dragostei cu un mic cadou… dar o fac tot în numele iubirii, pentru a fi cât mai seducătoare în ochii bărbatului iubit!

Indiferent de ce parte a “baricadei” te afli, cadoul perfect de Valentine’s Day este geantă roşie! În primul rând, geanta este un accesoriu de bază în garderoba oricărei femei. Dar pe lângă rolul important pe care îl are în definirea stilului, geanta este şi un accesoriu funcţional, care te ajută să-ţi ţii organizate şi la îndemână lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi.

De ce geanta roşie? Pentru că roşul este o culoare pasională, senzuală şi feminină. Femeile o adoră deoarece este mereu la modă, uşor de purtat şi de asortat, iar bărbaţii sunt seduşi imediat de senzualitatea acestei culori. Nu e de mirare că Valentine’s Day este cel mai bine definită cromatic de culoarea roşie!

Genţile roşii de la CARPISA au fost create special pentru a surprinde atmosfera încărcată de romantism a Zilei Îndrăgostiţilor. Strălucitoare şi cochete, cu design modern şi o fundiţă chic aplicată ca detaliu stilistic, genţile roşii CARPISA sunt disponibile atât în variante pentru ţinutele de zi, cât şi de seară.

Colectia CARPISA Valentine’s Day te aşteaptă în cele 5 magazine CARPISA din România: Băneasa Shopping City Bucureşti, AFI Palace Cotroceni Bucureşti, AFI Palace Ploieşti, City Park Mall Constanţa şi Iulius Mall Cluj Napoca, cât şi online pe www.shoes.ro.

Şi surprizele nu se opresc aici! Tot pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, CARPISA oferă cadou o cutie de bijuterii la achiziţionarea oricăror produse din colecţia CARPISA primăvară 2014, în valoare de 179.90 lei! Oferta este valabilă până în 15 februarie 2014, în magazinele mai sus enumerate.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center