Colecţia CARPISA primavară – vară 2014

Carpisa Collection 2014

Deşi nu am scăpat încă de iarnă, nu e niciodată prea devreme pentru a cunoaşte tendinţele sezonului următor şi nici pentru a începe reactualizarea garderobei. Pre-colecţia de genţi CARPISA pentru primăvară-vară 2014 este deja disponibilă în magazine, dezvăluindu-ne o parte dintre genţile şi poşetele care vor face valuri în sezonul cald.

Tendinţe primăvară – vară 2014, genţi albe

Deşi considerate clasice, genţile albe au dominat colecţiile de modă propuse de marii designeri pentru primăvară-vară 2014. Vor fi la mare căutare hainele cu imprimeuri şi combinaţii de culori, iar geanta albă este accesoriul perfect pentru astfel de ţinute. Creează un look ingenuu, proaspăt şi optimist, sunt uşor de asortat şi pot fi stilizate cu eşarfe colorate prinse de toartă.

Tendinţe primăvară – vară 2014, genţi roz

Nuanţele pastelate sunt în trend pentru sezonul cald care urmează, şi nu doar în ceea ce priveşte hainele, ci şi la capitolul genţi şi poşete. În special nuanţele calde de roz se regăsesc printre propunerile creatorilor de modă. După atâtea sezoane dominate de culori neon, imprimeuri multicolore şi detalii luxuriante, genţile cu design minimalist şi nuanţe pastelate vin ca o gură de aer proaspăt.

Tendinţe primăvară – vară 2014, genţi cu accente din metal

Pe lângă fermoare, lanţuri şi catarame, genţile sezonului cald 2014 vin şi cu detalii metalice sub formă de mărgeluţe şi buline, care atrag discret atenţia şi aduc un plus de strălucire. Genţile cu accente din metal sunt perfecte pentru a da o notă de şic feminin ţinutelor punk-rock atât de promovate în ultimele sezoane.

Cele mai stilate genţi ale sezonului cald 2014 te aşteaptă în magazinele CARPISA din Băneasa Shopping City Bucureşti, AFI Palace Cotroceni Bucureşti, AFI Ploieşti, City Park Mall Constanţa şi Iulius Mall Cluj Napoca, cât şi online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.