Cum te ajuta tehnologia SMART în bucătărie de Sărbători

Zebra Cake multicooker Oursson

Crăciunul şi Revelionul se apropie cu paşi repezi, iar programul tău se aglomerează pe zi ce trece: trebuie să te ocupi de cumpăratul cadourilor pentru prieteni şi familie, să faci curăţenie în casă, să pui la punct şi să găteşti un meniu festiv pentru familia şi invitaţii tăi.

Cel mai mare ajutor pe care îl poţi primi în bucătărie în această perioadă agitată şi stresantă vine de la multicookerul Oursson, aparatul elveţian de gătit sub presiune dotat cu tehnologie SMART şi 45 de programe automate, care te ajută să găteşti rapid, uşor şi în siguranţă orice fel de reţetă, atât din bucătăria tradiţională, cât şi din repertoriul culinar internaţional.

Găteşte uşor
E atât de uşor să fii bucătar cu multicookerul Oursson! Pur şi simplu selectezi programul şi apeşi pe buton! Cu tehnologia de gătit SMART, găteşti rapid şi simplu chiar şi cele mai sofisticate reţete. E suficient să alegi unul dintre programele automate pentru a controla toţi parametrii importanţi de gătit, fără participarea ta. Poţi pregăti foarte uşor sute de feluri de mâncare din intreaga lume, iar tu nu trebuie să depui niciun efort pentru asta!

Găteşte delicios
Vrei ca de Crăciunul acesta să încerci reţete noi sau să găteşti rapid şi sănătos mâncărurile tale preferate? Vor fi gustoase toateşi ce mirosuri îmbietoare vor pluti în bucătărie! Nimeni nu bănuia că ştii secretele bucătăriei franceze, şi italiene, şi asiatice… Iar secretul gustului delicios al mâncărurilor tale va fi multicookerul Oursson. Nu uita să-ţi impresionezi invitaţii la masa de Crăciun şi cu arome de bucate tradiţionale. Multicookerul Oursson include cărţi de bucate cu reteţe din bucătăria românească, dar şi internaţională.

Găteşte în siguranţă
Multicookerul Oursson e dotat cu “inteligenţă automatizată” şi are grijă atât de bucătarii noi, cât şi de cei cu experienţă. Sistemul de securitate şi tehnologia SMART monitorizează un set de sisteme electronice şi de funcţii care asigură fiabilitate maximă utilizării multicookerului. Vei dispune de protecţie de clasa I împotriva şocurilor şi de alte 13 niveluri de protecţie, pentru a nu avea niciun motiv de îngrijorare dacă laşi gătitul în seama multicookerului. El va funcţiona în condiţii de siguranţă chiar şi fără intervenţia ta.

De ce să nu petreci mai mult timp cu cei dragi şi mai putin timp în bucătărie? Intra sa vezi retete delicioase de Crăciun ce pot fi realizate cu ajutorul multicookerului Oursson.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.