In luna cadourilor, CARPISA lansează prima sa colecţie de bijuterii

Carpisa accesories

Eşti în căutare de idei de cadouri pentru Sărbătorile de Iarnă? Fie că vrei să dăruieşti ceva special unei persoane dragi, fie că vrei să te răsfeţi tu însăţi cu un cadou plin de strălucire, bijuteriile sunt întotdeauna o alegere inspirată, în ton cu atmosfera festivă a lunii cadourilor.

Tocmai de aceea, brandul italian de genţi şi accesorii CARPISA lansează în luna decembrie, luna cadourilor, prima sa colecţie de bijuterii, o combinaţie stilată de inele, bratari, coliere şi cercei cu design modern şi feminin şi cu o caracteristică importanta: toate produsele sunt create fără nichel. Astfel, bijuteriile CARPISA pot fi purtate cu încredere chiar şi de persoanele sensibile la acest metal, care se regăseşte de obicei în compozitia celor mai multe bijuterii.

Respectând principiile CARPISA, aceste prime modele de bijuterii lansate de brandul italian au un design original şi modern, sunt create din materiale de calitate şi au preţuri accesibile, începând cu 29 lei.

Simbolurile-cheie ale colecţiei sunt fundiţa şi inimioara, iar broasca ţestoasă, trademark-ul brandului CARPISA şi simbol al longevităţii, stabilităţii şi puterii, este prezent în designul fiecărei bijuterii. Îţi doreşti un look ingenuu, proaspăt şi modern? Inelele, cerceii, brătara şi colierul cu pandantiv în formă de fundiţă te vor încânta cu siguranţă.

Esti intr-o dispoziţie romantică? Atunci îţi vor plăcea bijuteriile cu inimioare – nu numai că sunt delicate şi drăguţe, dar poţi şi să alegi între bordo şi verde, două culori care se regăsesc de altfel şi în colecţiile de genţi şi de încălţăminte CARPISA. Aşadar, vei putea să-ţi potriveşti cromatic bijuteriile cu restul accesoriilor, pentru un look asortat şi îngrijit.

Iar dacă îţi place mai mult stilul rebel, modern şi nonconformist, brăţările şi colierele cu pandantiv rotund te aşteaptă să le incluzi în ţinutele tale rock-chic. Dar cu siguranţă nu te vei limita la un singur model, deoarece bijuteriile CARPISA cuceresc nu doar prin originalitate şi calitate, ci şi prin preţul accesibil!

Inelele, colierele, brăţările şi cerceii din colecţia de bijuterii CARPISA vor da strălucire garderobei tale şi te vor ajuta să faci cadouri speciale de Crăciun persoanelor dragi din viaţa ta.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.