Câştigă un abonament la teatru cu biletul la REGAL VIENEZ

concert palatul copiilorPentru că muzica şi teatrul se împletesc spre a ne aduce bucurie în suflet şi zâmbetul pe buze, cei care se vor afla în sală la spectacolul REGAL VIENEZ din Bucureşti au şansa să câştige un abonament la piesele de teatru găzduite de Sala Mare a Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor).

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi, iar câştigătorul va fi anunţat pe www.startickets.ro. În urnă se vor afla părţile detaşabile ale biletelor de acces.

REGALUL VIENEZ va învălui în acroduri de vals scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti, miercuri 18 decembrie. Dacă vreţi să luaţi parte la un spectacol absolut, la care ţinuta de gală a muzicienilor este întregită de instrumente accesorizate cu… papion, iar valsul clasic alternează cu îndrăzneţul French can-can nu pierdeţi REGALUL VIENEZ!

Evenimentul aduce sărbătorile în paşi de vals, de mai bine de un deceniu, încălzeşte inimile spectatorilor cu îndrăgitele acorduri ale lui Strauss, dar şi cu alte secvenţe muzicale bine cunoscute.

Biletele pentru acest spectacolul de la Bucureşti se gasesc la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Diverta, în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu şi online pe www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro.

Iar biletele pentru turneul naţional, care continuă până pe 28 decembrie sunt disponibile la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro

12 decembrie – Tulcea – Teatrul Jean Bart
13 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
14 decembrie – Buzău – Sala Consiliului Judeţean
15 decembrie – Călăraşi – Sala Consiliului Judeţean
16 decembrie – Târgovişte – Casa de Cultură a Sindicatelor
17 decembrie – Giurgiu – Teatrul Valah
19 decembrie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
20 decembrie – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
21 decembrie – Câmpulung Muscel – Casa De Cultură a Sindicatelor
22 decembrie – Braşov – Sala Reduta
23 decembrie – Iaşi – Sala Operei Naţionale
24 decembrie – Focşani – Teatrul Pastia
25 decembrie – Paşcani – Casa de Cultura
26 decembrie – Piatra Neamţ – Casa De Cultură a Sindicatelor
27 decembrie – Roman – Casa De Cultură a Sindicatelor
28 decembrie – Suceava – Casa De Cultură a Sindicatelor

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.