Încălţăminte călduroasă pentru o iarnă friguroasă!

ECCOIarna este deja aici, ninsorile încep să se facă simţite tot mai des şi încet-încet peisajul devine ideal pentru sporturile şi plimbările de iarnă. Cui nu-i place să-şi petreacă Revelionul, Crăciunul sau măcar un weekend la munte, într-o staţiune înconjurată de peisaje încărcate de zăpadă albă şi strălucitoare? Cui nu-i plac plimbările revigorante prin parcurile oraşului îngheţat, cu vântul rece în faţă şi fulgi jucăuşi care se topesc pe vârful nasului? Cui nu-i place să alerge prin zăpadă, să se bată cu bulgări şi să facă oameni de zăpadă alături de cei mici?

Însă pentru a te bucura din plin de plăcerile iernii, ai nevoie de încălţămintea potrivită: călduroasă, confortabilă, rezistentă şi modernă, în acelaşi timp. Iar asta nu înseamnă că trebuie să alegi între a te simţi bine şi a arăta minunat!

ECCO îţi propune cele mai practice, comode şi moderne ghete şi cizme pentru iarnă! Sunt prevăzute cu membrană impermeabilă GORE-TEX, un material de înaltă tehnologie, 100% impermeabil. GORE-TEX nu lasă picăturile de apă să intre în încălţăminte, dar permite vaporilor fierbinţi să iasă, astfel încât piciorul să nu transpire.

Iarna în oraş

Iarna în oraş este plină de aventură, de momente imprevizibile şi întâlniri întâmplătoare prin parcuri acoperite de zăpadă. Pentru plimbările în oraşul îngheţat, ECCO recomandă femeilor cizmele îmblănite Siberia din piele fină, tratată Hydromax pentru impermeabilitate. Sunt foarte confortabile, călduroase şi uşor de asortat! Iar bărbaţii vor fi încântaţi de ghetele impermeabile ECCO Darren din piele nubuc oleită. Sunt moderne, comode şi concepute pentru orice suprafaţă, în orice condiţii de vreme.

Căţărări pe munte în anotimpul rece

Dacă vrei să te bucuri de căţărări pe munte şi în anotimpul friguros, ai nevoie de o pereche de cizme impermeabile şi foarte confortabile. Ghetele ECCO Biom Hike sunt confecţionate din piele rezistentă de iac, iar membrana GORE-TEX® impermeabilă îţi păstrează picioarele uscate. În plus, forma lor anatomică şi talpa flexibilă asigură un confort maxim. Purtând aceste ghete, poţi urca cele mai înalte piscuri înzăpezite!

Sporturi de iarnă

Te pregăteşti să mergi la ski în această iarnă? “Practic” nu trebuie să însemne “plictisitor”! Ai nevoie de o pereche de cizme impermeabile şi călduroase, care să îmbine confortul cu un design atractiv. Cizmele pentru femei ECCO Trace sunt îmblănite, iar talpa lor groasă este alcătuită din două componente, ceea ce asigură stabilitate, flexibilitate şi aderenţă. Ghetele pentru bărbaţi ECCO Roxton au şi ele talpa aderenţă şi sunt căptuşite cu lână, pentru a menţine căldura în interior.

Iarna aceasta, alege ȋncălţăminte călduroasă şi oferă libertate de mişcare picioarelor tale! Cea mai variată gamă de ghete şi cizme pentru femei, bărbaţi şi copii o găseşti în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.