Descoperă Hannami Shoes – pantofii luxury, lucraţi manual!

Luxurz Shoes Hannami

Femeia puternică şi cu atitudine nu îşi limitează niciodată alegerile, cu atât mai puţin atunci când vine vorba de pantofi, accesoriul care îi îmbracă piciorul şi îi înnobilează ţinutele. Ea ştie că orice pereche de pantofi merită propria poveste, aceea cusută cu fir subţire, aurit şi îmbrăcată în materiale preţioase care să transceadă timpul.

Cochetul butic din centrul Capitalei, Hannami Shoes, este ceea ce putem numi poveste şi imaginaţie, meşteşug şi artă, calitate şi lux, oază de relaxare unde creativitatea femeii puternice prinde contur pe fiecare calapod construit cu atenţie, după forma exactă a piciorului său.

„Hannami Shoes îşi propune să ne facă să ne simţim sexy, comode şi răsfăţate în cele mai frumoase combinaţii de piele, culori, înălţimi, tocuri. Ideea de business a pornit de la propria experienţă: cel mai sexy pantof achiziţionat era inevitabil cel mai incomod. De aceea, ne-am gândit să creem o combinaţie perfectă între design şi comoditate. Modelele noastre sunt create în mare parte pentru ocazii deosebite, petreceri ideale şi momente importante din viaţa noastră.”
, afirmă Raluca, designerul şi proprietara buticului Hannami Shoes.

Materiale luxoase, din piele naturală

O pereche de pantofi Hannami înseamnă, înainte de toate, rezultatul imaginaţiei clientului şi al iscusinţei cu care cei trei meşteri artizani, cu ani buni de experienţă, reuşesc să îmbine cu talent materiale din piele fină, aduse din Italia, de la furnizori care colaboreaza de asemenea şi cu marile case de modă precum: Prada, Cavalli, Armani, Gucci. Astfel iau naştere ediţiile limitate din colecţiile Hannami, de maximum patru perechi per model.

Măsurători exacte pentru calapoade personalizate

Pentru conceperea unei perechi de pantofi lucrată manual, forma şi fizionomia piciorului clientei sunt esenţiale astfel încât produsul final să îmbrace perfect piciorul şi să creeze confortul necesar.

„Procesul începe odată ce meşterii măsoară dimensiunile tălpii şi grosimea gleznei pentru fabricarea calapodului. Aceste măsurători iau calea tiparului şi a croitului la maşina de cusut. Următorul pas fiind tălpuirea manuală prin care pantoful se ajustează conform măsurilor efectuate, avantaj al personalizării pe care produsele de linie nu ni-l oferă. După tălpuire urmează finisarea manuală. În cazul comenzilor speciale, clientele pot opta pentru a veni la o probă după tălpuire, înainte de finisare, pentru a ne asigura că la final totul va fi perfect.”, adaugă Raluca.

Personalizarea unui pantof poate merge până la alegerea tocului, a tipului de talpă şi a platformei. De asemenea, modelul poate fi înfrumuseţat adăugând diferite cusături, accente, accesorii, inserţii metalice sau din alte materiale.

Perechea de pantofi ideală va fi gata în maximum şapte zile lucrătoare şi va putea fi ridicată de la adresa: Bd-ul Corneliu Coposu nr 2, etaj 1.

Hannami Shoes este un brand tânăr ce se adresează femeilor cosmopolitane puternice şi rafinate. Folosind cele mai fine şi rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioşi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediţii limitate de lux. Misiunea buticului se conturează în jurul dorinţei de a oferi ceea ce o femeie deosebită şi puternică îşi doreşte să transmită zilnic prin accesoriile pe care le poartă: stil, unicitate şi răsfăţ pe tocuri.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.