De Black Friday-ul american, genţile italiene Carpisa au preţuri româneşti!

Carpisa campainCe poate fi mai în vogă decât sărbătoarea americană Black Friday zilele acestea? Cu aceastî ocazie, brandul italian de genţi şi poşete CARPISA anunţă REDUCERI de 30% la produsele selectate din magazinele fizice CARPISA, precum şi din magazinul online www.shoes.ro, pentru perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013!

Geanta este cel mai utilizat accesoriu din cele mai vechi timpuri şi până azi, iar Italia se bucură de o îndelungată tradiţie în confecţionarea de genţi şi poşete, ea devenind cunoscută încă din secolul al XI-lea ca „ţara accesoriilor”. Italia este patria celor mai faimoşi designeri şi branduri din moda contemporană, iar designul italian este celebrat ca fiind unic în lumea modei, de o eleganţă care cu greu poate fi egalată. Accesoriile italiene sunt vedetele scenei internaţionale de modă, Italia fiind locul de unde pornesc tendinţele în materie de genţi. În plus, se spune cî pielea „made in Italy” este de cea mai bună calitate!

Creativitatea şi talentul designerilor italieni au făcut ca brandul italian de genţi şi poşete Carpisa să devină în scurt timp un fenomen comercial capabil să ofere publicului larg un produs mereu la modă, cu un raport calitate-preţ absolut unic. Noile tehnologii la care se adaugă experienţa bogată, pasiunea pentru calitate, dinamismul şi creativitatea au făcut ca poşeta Carpisa să devină cea mai bine vândută poşetă italiană din lume.

Moda şi gusturile se schimbă, dar genţile şi poşetele italiene rămân unice şi de neegalat. La fel sunt şi preţurile la care îţi poţi cumpăra acum o geantă CARPISA: începând cu 69,90 lei!

Vino să profiţi de reducerile de 30% din magazinele CARPISA din Bucureşti (Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City), Ploieşti (AFI Ploiesti), Constanţa (City Park Mall) şi Cluj Napoca (Iulius Mall). Reducerile de Black Fridaz sunt valabile şi în magazinul online www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center