Surprize de la Moraz România!

Moraz Romania

După cercetări îndelungate, întinse pe zeci de ani, compania Moraz a creat o gamă largă și variată de produse, incluzând zeci de produse paramedicale unicat și produse cosmetice pentru piele.

Utilizand cunoștințele acumulate în laboaratoarele Moraz, s-au extras constituenți vindecatori din multe plante și s-au creat formule variate în care procentul ingredienților activi este remarcabil de ridicat – de la 75% la 100% – asigurând eficiența produselor. Rezultatele unei serii de teste clinice și teste de laborator în Israel și în străinătate au demonstrat clar: eficiența impresionantă a produselor Moraz.

Moraz comercializează şi în România gama completă de produse pentru copii, cremele și unguentele pentru mâni și picioare, inclusiv gama de produse paramedicale, produsele pentru îngrijirea tenului şi a părului etc.

Toată gama de produse este acum disponibilă online, pe site-ul Moraz România.

La comenzi de minimum 150 lei, primiţi GRATUIT un Şampon pentru păr!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Sampon pentru par uscat,balsam de buze,crema pentru maiini,etc. Toate produsele din gama MORAZ au la baza Extractia din constituenti vindecatori din plante!

  • rochii

    Mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre aceste produse. Presupun ca sunt bune, dar trebuie intai sa le incerc si apoi sa-mi dau cu parerea.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.