Magie albă

Campania de iarnă a farmaciei Centrofarm anunţă sosirea uneia dintre cele mai frumoase perioade ale anului: Crăciunul. Sezonul în care dragostea, liniştea şi dorinţa de a petrece timpul cu familia înlocuiesc agitația şi grijile de zi cu zi. „Magie albă” înseamnă de fapt bucuria de a dărui celor dragi un cadou pe care aceştia să-l desfacă cu emoție sub bradul împodobit.

Astfel, fie că-ți doreşti să te transformi în Moş Crăciun pentru cei apropiați, fie că vrei pur și simplu să te răsfeti, în perioada 18 noiembrie 2013 – 15 ianuarie 2014 Centrofarm te aşteaptă cu reduceri de până la 50% la o gamă variată de articole și multe cadouri, pe care le vei primi la achiziționarea anumitor produse.

De la cosmetice pentru îngrijire corporală până la produse pentru igienă orală şi intimă, în farmaciile Centrofarm te aşteaptă o gamă de produse atent selecționate, la preţuri avantajoase, care pot să devină cadouri atât pentru tine, cât şi pentru familia ta.

Cu produsele Caudalie, ai parte de momente divine pentru un corp divin

Produsele Caudalie, din gama Vinexpert, vor constitui o surpriză minunată pentru mama sau pentru prietenele tale, întrucât acestea conțin binecunoscutul resveratrol – molecula anti-aging de înaltă performanță, secretul tinereții şi frumuseții. Setul Caudalie Vinexpert ajută la hidratarea și îngrijirea pielii și este disponibil în farmaciile Centrofarm la prețul special de 216 lei (ser fermitate 30 ml, cremă zi 10 ml și cremă de noapte 10 ml).

De asemenea, special pentru sezonul rece – momentul în care pielea ta are nevoie de maximă atenție și hidratare, Caudalie a pregătit Kitul de iarnă. Acesta poate fi achiziționat la prețul de doar 45 lei și conține toate produsele necesare pentru îngrijire: lapte demachiant (30 ml), cremă fondantă Caudalie Vinosource (10 ml), cremă de mâini (15 ml) și loțiune de corp (30 ml).

Dacă preferi să-i surprinzi pe cei dragi cu un parfum discret, dar senzual și misterios totodată, îți recomandăm parfumurile Caudalie din gama Body Care. Fie că optezi pentru Figue de Vigne, Fleur de Vigne, Thé des Vignes sau Zeste de Vigne, acestea pot fi achiziționate la prețul de 111 lei numai din farmaciile Centrofarm. În plus, pentru cumpărături de minim 125 lei din gama Caudalie Body Care, vei primi cadou un portfard chic și practic, care te poate însoți oriunde în vacanță.

Mai mult, dacă vei achiziționa produse Caudalie în valoare de minim 150 lei, vei primi cadou și o cutie Caudalie și un gel de duș de 75 ml (promoția nu se aplică pentru seturile Caudalie sau pentru produsele din gama Body Care).

Soarele poate fi nociv, chiar şi în sezonul rece

Soarele poate avea efecte neplăcute asupra pielii și în sezonul rece. Prin urmare, noi îți recomandăm să optezi pentru produse speciale de îngrijire, cu protecție solară, mai ales dacă îți plac sporturile de iarnă și obișnuiești să petreci mult timp pe pârtie. În Centrofarm vei găsi produse cu protecție solară potrivite oricărui tip de ten, de la Vichy și La Roche Posay. Acestea beneficiază și de un discount de 30%, deci merită să le încerci.

Produsele englezești – un răsfăţ pentru pielea ta

Inconfundabile şi pline de romantism, aromele produselor Yardley reprezintă adevărate elixire ale frumuseţii şi ale sănătăţii. Acestea vor deveni cadouri ideale pentru doamnele și domnișoarele care doresc eleganță, romantism și o hidratare intensă a pielii. Centrofarm este singurul lanţ de farmacii din România care comercializează Yardley, iar în farmacii puteți găsi 6 arome: April Violets (violetă), Lavender (levănţică), Lily of the Valley (lăcrămioară) şi Royal Daisy (margaretă regală), Peony (bujor) pentru femei, şi Citrus&Wood (citrice şi lemn) pentru bărbaţi. Caută în farmacii, așadar, aromele potrivite pentru fiecare membru al familiei.

Dacă îți doreşti produse tot de marcă englezească, însă la prețuri mai accesibile, îți recomandăm gama Enliven. De la şampoanele cu arome de mango, zmeură, cocos sau kiwi la gelurile de duş, loţiunile after shave și săpunurile lichide antibacteriene, toate reprezintă cadouri inspirate de sărbători. În plus, pentru fiecare săpun lichid Enliven achiziționat, vei primi cadou și un roll-on de damă.

Chiar dacă este sărbătoare, frigul tot îți amenință pielea

De cele mai multe ori considerăm că iarna este suficient să ne acoperim cu haine grose, pentru a ne proteja de frig și de efectele acestuia asupra pielii noastre. Uităm, însă, că trebuie să ne ”acoperim” și pielea și tenul cu produse speciale, hrănitoare și hidratante. Pentru a ne ajuta, Centrofarm a pregătit promoții speciale de iarnă, la produsele de îngrijire de la Eucerin (discount de 15% la produsele din broșură), Uriage (fiecare produs din gamele Aquaprecis, Isofi ll și Isodense vine însoțit de cadou – o loțiune demachiantă PNM/PNS 250 ml) sau Bruno Vassari (19% reducere pentru achiziționarea pachetelor KIANTY BOTOX și o mostră cadou, pentru produs complementar).

În decembrie, zâmbeşte mai des

În această perioadă magică învață cum să dăruieşti celor dragi în fiecare zi cel mai frumos zâmbet. Centrofarm îți oferă o reducere de 15% la achiziționarea oricărei paste de dinți Sensodyne din gamele selecționate sau o pastă de dinți Parodontax Fluoride de 75 ml cadou la cumpărarea Apei de gură Parodontax fără alcool de 500 ml.

În broșura ”Magia albă” vei găsi sute de motive pentru a te opri la Centrofarm în goana pentru cumpărarea cadourilor de sărbători. Profită de oferte și promoții și caută broșura în toate farmaciile Centrofarm din București și din țară.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.