Ce e roşu, inteligent şi găteşte singur?

cooking device OurssonVrei să pregătești rapid şi cu uşurință masa de prânz sau cina? Nu mai este la modă să gătești în picioare la aragaz și nici nu mai e necesar! Gătește, prăjește, coace, fierbe, face tocană… Multicooker-ul Oursson este o adevărată gospodină și un asistent de nădejde în orice bucătărie!

Multicooker-ul Oursson cu presiune înaltă este ideal pentru a găti mâncăruri delicioase. Este un aparat multifuncțional produs în Coreea de Sud și o alternativă convenabilă la setul de aparate vechi de bucătărie. Acum, totul poate fi realizat în vasul de gătit cu capacitate de 5 l, doar prin adăugarea ingredientelor necesare!

Noul aparat de gătit de la Oursson are 45 de programe automate de control și 13 niveluri de protecție. Îţi este de ajutor atunci când vrei să pregătești orice fel de mâncare, fie simplu sau complicat, alegând dintre programele de gătit friptură, sos, chiftele, ciorbă, tocană și multe altele. Poți opta pentru prepararea mâncării la aburi, prin fierbere, prăjire sau coacere, în funcție de dorințele si necesitățile tale. Aparatul te ajuta inclusiv la realizarea unor sucuri,cocktailuri sau alte bauturi, dar si la prepararea iaurtului. Ai și un program personalizat de gătit la alegere, în cazul în care vrei să pregatești ceva deosebit.

Tehnologia unică de acoperire DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune înaltă cu ajutorul aburului, face ca dispozitivul să fie ușor de curățat. Datorită acoperirii antiaderente DYKING, vei economisi mult timp, iar produsele alimentare nu se vor lipi!

Bazat pe tehnologia SMART, multicooker-ul Oursson este capabil să controleze și să regleze temperatura și presiunea necesare pentru a găti aproape orice fel de mâncare. În plus, este prevăzut şi cu timer şi oprire automată.

Capacul complet detașabil ușurează foarte mult utilizarea multicooker-ului. Regulatorul de presiune oferă posibilitatea de a regla presiunea în orice moment, chiar și după apăsarea butonului START. În plus, meniul şi comenzile sunt în limba română, astfel încât aparatul este uşor de utilizat şi manevrat.

Accesoriile multicooker-ului (pahare şi linguriţe de măsurat) te vor ajuta să urmezi proporţiile exacte ale ingredientelor menţionate în reţete. Odată cu achiziţionarea aparatului, vei primi şi o carte de bucate pentru o combinație reușită de ingrediente, care cuprinde 70 reţete româneşti şi internaţionale.

Despre OURSSON:
OURSSON este un brand elveţian specializat în produse pentru bucătărie şi accesorii. Dorim să facem viaţa de zi cu zi mai uşoară şi mai plăcută. Valorile de bază ale brandului sunt frumuseţea, stilul şi funcţionalitatea optimă a produselor care sunt atât de uşor de utilizat. Specialiştii companiei Oursson AG combină inovaţia, calitatea şi preţul, mizând pe un principiu simplu: consumatorul trebuie să aibă acces întotdeauna la produse de înaltă calitate, la un preţ rezonabil. O atenţie specială este acordată pentru utilizarea exclusivă a materialelor şi a tehnologiilor de înaltă calitate care păstrează starea de sănătate a consumatorilor şi a mediului ecologic.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.