Întotdeauna modernă şi punctuală!

Oxette clock

Viaţa tumultoasă a femeii moderne se învârte în permanenţă în jurul conceptului de timp: să respecte deadline-ul de la job, să petreacă ore de relaxare alături de cei dragi şi să-şi ofere câteva momente preţioase de răsfăţ.

Propunerea Oxette pentru femeile ocupate sau mereu în criză de timp, dar care ştiu că nu e suficient doar să fii punctuală, ci să ai şi un look impecabil, este accesorizarea ţinutei cu ceasurile noii colecţii Toamnă/Iarnă 2013-2014, dominate de utilitate şi precizie în design.

Ceasurile Oxette se îndepărtează de tradiţional şi scot din anonimat culorile puternice prin curelele realizate din piele în culori vibrante, perfecte pentru stilul eclectic al femeilor îndrăzneţe care ştiu să înlăture barierele modei. Astfel, acestea devin un accesoriu statement care insuflă fantezie modernă şi eleganță oricărei ţinute, indiferent de stil.

Pentru acelea dintre voi întotdeauna la curent cu cele mai noi tendinţe în modă şi styling, Oxette propune ceasurile cu design în linii curate şi combinaţii eterogene de metale şi texturi: oţel inoxidabil, cadrane tratate în bai de aur şi întotdeauna delicatul aur rose. Ele capătă în mod individual versatilitate datorită armoniei dintre precizia ceasurilor tip cronograf şi complexitatea fragilă a pietrelor de zirconiu încrustate pe cadran.

Printr-un adevărat joc al conceptului de timp, toate ceasurile Oxette din cea mai recentă colecţie se remarcă prin detalii retro precum cadranele rotunde, texturile delicate ale aurului şi aurului rose îmbinate perfect cu pietrele semi-prețioase ce îmbrăcă delicat fiecare piesă.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.