HIT Bag de la CARPISA se află în topul “hiturilor” acestui sezon

Geanta Hit Bag de la CARPISA, deja celebră în Italia, unde a fost promovată de vedeta de televiziune Simona Ventura în cadrul emisiunii X Factor Italia, ajunge şi în magazinele CARPISA din România!

Recent, CARPISA a devenit sponsorul cunoscutului show de televiziune X Factor, varianta italiană, care se desfăşoară în perioada 26 septembrie – 12 decembrie 2013. Simona Ventura, unul dintre juraţi şi cunoscută vedetă de televiziune în Italia, şi-a accesorizat de multe ori ţinutele din cadrul show-ului cu geanta Hit Bag CARPISA în diferite culori. Colaborarea dintre X Factor şi CARPISA vine ca un lucru natural, având în vedere că ambele branduri sunt de notorietate mondială şi promovează valori precum tinereţea, energia, talentul, emoţia şi spectacolul.

Hit Bag este geanta-vedetă a colecţiei CARPISA a acestui sezon, un accesoriu irezistibil şi elegant care cu siguranţă va deveni şi vedeta garderobei tale, când vei vedea cât este de uşor de purtat şi de asortat! Forma dreptunghiulară şi dimensiunea medie, precum şi mânerele flexibile, îţi permit să ţii geanta în mână sau să o porţi cochet pe antebraţ, iar detaliile metalice sunt discrete şi aduc un plus de strălucire.

Geanta Hit Bag este disponibilă în varianta monocromă, în nuanţe de top ale sezonului precum bordo, verde, albastru, crem, dar şi în varianta cu imprimeu de leopard, unul dintre printurile must have ale momentului. Astfel, Hit Bag este accesoriul ideal pentru un look de toamnă-iarnă, indiferent dacă preferi ţinutele mai colorate sau pe cele într-o singură culoare.

De altfel, întreaga colecţie CARPISA pentru toamnă-iarnă 2013/2014 încântă prin designul modern, cromatica proaspătă şi detaliile inedite, precum fundiţe, stifturi şi aplicaţii 3D. De la geanta momentului Hit Bag la clasica geantă de umăr, de la săculeţi practici la plicuri elegante, în colecţia CARPISA îţi vei descoperi accesoriul dorit!

În prezent, atât în magazinele CARPISA din toată ţara, cât şi online, pe www.shoes.ro, se derulează 2 promoţii: “Cumperi o geantă la alegere dintre 3 articole selectate şi primeşti gratuit un portmoneu asortat” şi “Cumperi o geantă din colecţia de toamnă-iarnă şi primesti un cadou surpriză”.

Geanta Hit Bag precum ţi celelalte produse CARPISA din colecţia toamnă-iarnă 2013/2014 pot fi achiziţionate din magazinele CARPISA din Băneasa Shopping City Bucureşti, AFI Palace Cotroceni Bucureşti, AFI Ploieşti, City Park Mall Constanţa şi Iulius Mall Cluj Napoca, cât şi online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.