Centrofarm Student

farmacie studentiCentrofarm a lansat „Centrofarm Student” – un program de fidelizare dedicat exclusiv studenţilor. Prin intermediul unui sticker special, care înlocuieşte cardul de fidelitate clasic, studenţii vor beneficia de 15% reducere la toate produsele, cu excepţia medicamentelor. În plus, studenții vor acumula, în puncte, 10% din valoarea plătită pentru medicamente. Prin Programul Câştigă Viaţă derulat de Centrofarm, punctele pot fi răscumpărate în servicii medicale şi de laborator, frumuseţe şi îngrijire corporală, acces la săli de sport şi servicii de medicină complementară.

Stickerele „Centrofarm Student” se eliberează și pot fi folosite în toate farmaciile Centrofarm din București și din țară, fiind valabile 3 ani de la emitere. Modalitatea de utilizare a stickerului este similară cu cea a unui card de fidelitate – se scanează codul de bare imprimat pe acesta. De asemenea, punctele acumulate în urma cumpărăturilor făcute în farmaciile Centrofarm pot fi folosite pe toată perioada de valabilitate a stickerului.

Orice persoană, cu domiciliul în România, având 18 ani împliniţi şi care urmează cursurile la o unitate de învăţământ superior (licenţă/masterat/doctorat) poate beneficia de acest program. Pentru a intra în posesia stickerului, solicitantul trebuie să prezinte un document – carnet de student, legitimaţie de bibliotecă, legitimaţie de transport, care să-i ateste statutul de student, şi să completeze un formular de înscriere.

„Pot spune că am învățat despre execuția bugetară în primele zile de studenție, când, din banii primiți de acasă, trebuia să plătesc căminul, cantina și apoi, din ce mai rămânea, făceam celelalte cumpărături. Desigur, au trecut mulți ani de atunci, dar observ că problemele studenților sunt aceleași, iar banii tot puțini, așa că venim în ajutorul lor cu un discount semnificativ, de 15%, pentru toate produsele din sala de vânzare a farmaciilor Centrofarm. De asemenea, cu ajutorul punctelor acumulate prin intermediul stickerului „Centrofarm Student”, le dăm şansa să beneficieze gratuit de serviciile clinicilor medicale, dar și de acces liber la săli de sport sau centre de frumusețe, în cadrul Programului „Câştigă Viaţă”. Când vor câștiga primul salariu, suntem siguri că tot în farmacia Centrofarm vor veni, fiindcă vom fi deja prieteni”, a declarat Catia Rădulescu, Director General Centrofarm.

Reducerile de 15% oferite prin intermediul stickerului “Centrofarm Student” nu se cumulează cu alte promoţii, discount-uri sau oferte.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.