Rezultate remarcabile în tratamentul acneei

Dermiocare Maria GallardTratamentul acneei, cea mai comună afecţiune cronică a pielii, se poate realiza la momentul actual chiar şi în saloanele cosmetice, atâta vreme cât au fost eliminate cauzele medicale şi a fost urmat un tratament adecvat. Specialiştii Institutului My Center, unul din cele mai cunoscute centre de înfrumuseţare bucureştene, propun două variante excepţionale de tratament, care aduc rezultate deosebite fiecare în parte, dar şi combinate: ultrasunete cu vitamina A în combinaţie cu beneficiile oxigenului pur emis de aparatul Dermiocare şi tratamentul Sistem Dermatologic de la Maria Galland Paris.

Acneea se manifesta prin exces de sebum, coşuri, noduli dureroşi sau puncte negre şi, cu toate că este o afecţiune des întâlnită în perioada pubertăţii, există persoane care se confruntă cu ea chiar şi la maturitate. Orice tratament iniţial va urmări, bineînţeles, tratarea infecţiei, diminuarea secreţiei de sebum, închiderea porilor şi refacerea sechelelor cutanate cauzate de prezenţa anterioară a pustulelor acneice, după care se poate opta pentru tratamentele cosmetice recomandate de specialişti în urma consultaţiei, în funcţie de gravitatea afecţiunii.

Ultrasunete şi oxigenare pentru frumuseţea tenului

Primul tratament recomandat de specialiştii My Center se realizează în cure de 10 şedinţe săptămânale şi se diferenţiază de alte proceduri de tratare a acneei prin combinaţia inedită dintre ultrasunete cu vitamina A şi oxigenare cu ajutorul aparatului Dermiocare.

Alina Ionescu, estetician My Center, explica alăturarea celor două proceduri astfel: „prin tratamentul cu ultrasunete se urmăreşte accelerarea regenerării celulare – ce va duce la restructurarea şi vindecarea pielii, normalizarea secreţiei de sebum şi închiderea porilor, contribuind astfel considerabil la îmbunătăţirea aspectului tenului şi la reducerea riscurilor reapariţiei acneei. Rolul oxigenării este de a asigura atingerea unor rezultate optime, datorită capacităţii sale de a îmbunătăţi respiraţia cutanată, dar şi de a preveni suprainfectarea prin calităţile sale dezinfectante şi bactericide.”

tratament acneeO inovaţie în cosmetologie: Sistemul Dermatologic Maria Galland

O altă variantă la fel de eficientă este Tratamentul Sistem Dermatologic de la Maria Galland, o terapie inovatoare cu efect de regenerare celulară, curăţare, tonifiere şi fermitate.

„Aflate la graniţa dintre dermatocosmetice şi medicină, produsele acestei game sunt deseori recomandate de medici specialişti în tratarea acneei. Bogate în ingredienţi activi ce stimulează regenerarea celulară şi bazându-se pe proprietăţile miraculoase ale argintului, acestea pot fi folosite cu succes şi acasă, în tratamentul acneei, pentru a susţine rezultatele obţinute la salon. Aşadar, tratamentul cuprinde doi piloni de bază: folosirea zilnică a produselor recomandate pentru acasă şi tratamentul efectuat în salon, în mod regulat”, explică Alina Ionescu.

Tratamentul Sistem Dermatologic are la bază o gamă variată de peeling-uri bazate pe AHA, enzime şi acid glicolic, care au diferite intensităţi ce se aleg în funcţie de gravitatea acneei, gradul de sensibilitate şi grosimea pielii.

De asemenea, având în compoziţie argint microincapsulat, produsele au efect bactericid, închid porii, grăbesc vindecarea şi ajuta la o cicatrizare completă. La toate acestea se adăugă un alt ingredient miraculos folosit şi în medicină tradiţională chineză: extractul de schisandra, o plantă ce ajută la reducerea roşeţei şi a proceselor inflamatorii.

Pentru atingerea celor mai bune rezultate va fi necesară efectuarea unei şedinţe săptămânal timp de 10 săptămâni şi, totodată, specialistul va recomanda pentru acasă o schemă de tratament în funcţie de fiecare ten.

Preţuri
Ambele tratamente, cel cu ultrasunete şi oxigenare şi Sistemul Dermatologic, se pot realiza în cadrul Institutului My Center, la preţul de 175 lei/şedinţa (60 minute), respectiv 360 lei/şedinţa (120 minute).

În cazuri foarte grave de acnee, cele două terapii se pot combina, efectuându-se în prima etapă tratamentul cosmetic cu produsele Sistem Dermatologic, iar în continuare, pe parcursul unor şedinţe săptămânale, se va aborda tratamentul de ultrasunete – oxigenare.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.