Seminar gratuit pentru persoanele care suferă de infertilitate

i want childrenÎţi doresti copii? Fertilia, centrul medical ultraspecializat în infertilitate, medicina materno-fetala şi ginecologie complexă, în colaborare cu platforma www.imidoresccopii.ro, vă invită să participaţi la seminarul Clubului „Imi doresc copii”, care va avea loc marţi, 12 noiembrie 2013 în noua locaţie a Clinicii Fertilia.

Clinica Fertilia este dotată cu tehnologie de ultimă oră, unică în ţară, ce oferă un pachet complet de tratamente, de la inseminarea artificială, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule și până la mame surogat sau fertilizarea in vitro (FIV). Valorificând experienţa de peste 17 ani în sistemul particular şi de stat, clinica Fertilia propune pentru cuplurile infertile variante eficiente şi garantate, împărtăşind acelaşi scop ca şi pacienţii: naşterea unui copil sănătos.

„Din pacate, in prezent numeroase cupluri încearcă an de an să aducă pe lume un copil sănătos pe care să-l crească şi să-l iubeasca, dar nu reuşesc. Astfel de cupluri merită admiraţia noastră pentru determinarea şi dorinţa lor puternică de a avea un copil, iar clinica noastra este dotată cu aparate de ultimă generaţie care pot depista defectele genetice din timp, putând oferi soluţii reale în rezolvarea problemelor genetice. Tocmai pentru aceste cupluri, vom da startul primului seminar al Clubului „Imi doresc copii”, unde vom încerca să răspundem la toate întrebările şi provocările prezentate de participanţi”
, explică Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog în cadrul clinicii Fertilia.

Platforma www.imidoresccopii.ro a fost creată pentru a oferi suportul informativ necesar pentru viitorii părinţi. Aşa cum spune şi motto-ul platformei „De la infertilitate la Happy End”, scopul platformei este de a deveni principala sursş de informare, atât pentru cuplurile care îşi doresc copii şi se confruntă cu problema infertilităţii, cât şi pentru femeile însărcinate, care au nevoie de răspunsul unui specialist în perioada pre-natală, dar şi cea post-natală.

Seminar în Clubul „Îmi doresc copii”

Clinica Fertilia a preluat initiaţiva înfiinţării unui club destinat cuplurilor care îşi doresc copii, femeilor care au încercat aproape toate tratamentele posibile, însă nu au avut un rezultat fericit. Primul seminar al clubului „Îmi doresc copii” va avea loc marţi, 12 noiembrie 2013, în noua locatie a clinicii Fertilia, situata pe Str. Popa Nan 111, sector 3, Bucureşti. Pentru a ajunge la acelaşi „hapy end”, participarea în cadrul seminarului este gratuită, iar Dr. Ruxandra Dumitrescu va răspunde întrebărilor fiecarui participant.

Pentru a vă înscrie la seminarul clubului „Îmi doresc copii”, participanţii sunt rugaţi să acceseze site-ul www.imidoresccopii.ro sau sa trimită o cerere de participare pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.