Parfum de… geantă – cel mai aromat accesoriu de la CARPISA

bag odorizerCum ar fi dacă, de fiecare dată cand am deschide geanta, ne-ar întâmpina un parfum proaspăt şi relaxant? Noul parfum de geantă de la CARPISA exact asta face: îţi odorizează geanta!

E un adevarat haos în geanta unei femei, se ştie. Acte şi bani, rujuri, oglinjoare, farduri, carneţele şi pixuri, telefoane mobile, medicamente, gumă de mestecat şi batoane energizante… toate îşi găsesc loc în “geanta noastra cea de toate zilele”. Dar aventura “pescuitului în geantă” ar fi mult mai uşoară şi mai plăcută dacă, ori de câte ori ne-am deschide geanta, am fi întâmpinate de un parfum proaspăt şi relaxant care să ne binedispună.

Soluţia vine de la CARPISA, leader-ul european în materie de genţi, care propune parfumul care îţi va transforma geanta în cel mai aromat accesoriu. Săculeţul parfumat este oferit CADOU la fiecare geantă cumpărată din colecţia CARPISA pentru toamnă-iarnă 2013/2014. Şi asta nu e tot: ai posibilitatea de a alege între şase arome, una mai apetisantă ca alta: Gold Spicy (grepfrut, mandarine, cardamon), Green Tea, So Vanilla, White Musk, Wild Flower și Midnight Passion (portocale și fructe de pădure).

De curând, CARPISA a aniversat un an de zile de la lansarea sa în România. “La un an de experiență pe piața din România, am sesizat o atracție deosebită a publicului feminin către modelele de genți și poșete fashion ale colecției CARPISA, către materialele de calitate, dar și către colecția foarte vastă de accesorii (de la cele populare cum sunt husele de telefon, portchei, până la cele mai puțin obișnuite – cârlige pentru genți, portrujuri). Colecția bărbătească începe și ea să se dezvolte în ceea ce privește numărul de articole din colecție, apărând în același timp și categorii noi, cum ar fi portcravatele. În viitorul apropiat, suntem mândri să anunțăm că vom ataca și zona de bijuterii. Pe lângă punctul nostru forte – prețurile accesibile – am încercat să fim alături de publicul nostru țintă cu promoții special și cadouri, iar pentru cei din orașele în care nu suntem prezenți fizic cu opțiunea de a cumpăra online, prin partenerul nostru principal www.shoes.ro, declară Narcis Moraru, Marketing Manager.

Săculețele parfumate te așteaptă în cele 5 magazine CARPISA din România: Băneasa Shopping City București, AFI Palace Cotroceni București, AFI Ploiești, City Park Mall Constanța și Iulius Mall Cluj Napoca, cât și online pe www.shoes.ro.

Și surprizele de la CARPISA nu se opresc aici!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.