Jojo renunţă la unul din tatuaje. Cum şi de ce?

Holywood starJojo a intrat de curând în lista selectă a starurilor de la Hollywood care apelează la cele mai inovatoare proceduri estetice pentru a arăta aşa cum îşi doresc şi a ales să îşi şteargă si ea un tatuaj mai vechi cu ajutorul laserului Revlite de la ConBio. Considerat la prima vedere un simplu moft destinat celebrităţilor, aparatul este disponibil acum şi la noi în ţară, fiind accesibil nu doar vedetelor, ci oricui îşi doreşte să şteargă de pe piele urmele unei alegeri din trecut.

„Tatuajul de pe deget pe care vreau să-l şterg este reprezentat de câteva litere şi l-am făcut acum mai mulţi ani. Îmi doresc să renunţ la el pentru că în timp mi-am dat seama că este foarte greu de acoperit la filmări. Trebuie mereu ascuns cu machiaj sau cu un inel, iar de multe ori personajele pe care le interpretez eu nu pot purta bijuterii.

Prin urmare, m-am hotarat să simplific lucrurile şi să îl şterg definitiv, aşa că m-am bucurat foarte tare când am aflat că la clinica Laser Eraser există o tehnologie care îmi poate veni în ajutor. Acum, după prima şedinţă, pot spune că sunt foarte mulţumită de rezultate: tatuajul a început să se estompeze, aşa că voi merge la următoarea peste şase săptămâni”, spune Jojo.

Laserul Revlite de la ConBio, prietenul vedetelor capricioase

Considerat standardul de aur în ştergerea tatuajelor, laserul Revlite utilizează tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale şi poate îndepărta cu o precizie deosebită şi acurateţe înaltă orice pigment, fără a lăsa în urma lui cicatrici sau alte semne.

De aceea l-au şi ales vedete de mare calibru, cum ar fi Johnny Depp şi Angelina Jolie, care au renunţat la amintirea unor vechi iubiri cu ajutorul acestei proceduri, singura soluţie eficientă de a elimina un tatuaj permanent fără a leza pielea.

Cum funcţionează

Laserul Revlite de la ConBio se poate folosi în îndepărtarea tatuajelor de orice culoare, având rezultate remarcabile deoarece distruge particulele de culoare din profunzimea pielii, permiţând organismului să o elimine în mod natural. Tatuajul va fi estompat treptat, şi tocmai de aceea sunt necesare mai multe şedinţe de tratament.

„A durat foarte puţin terapia cu laser, iar durerea e suportabilă. Prin comparaţie, aş spune că doare mai tare atunci când te tatuezi. Sunt foarte încântată că pot face asta şi că pot schimba un fapt despre care credeam că este ireversibil”, a completat Jojo.

Durata tratamentului

Laserul Revlite nu este doar de două ori mai puternic decât oricare alt laser de îndepărtare a tatuajelor, dar este şi de două ori mai rapid. În plus, tatuajul este eliminat complet, fără să rămână cicatrici.

Bineînţeles, durata procedurilor depinde şi de alţi factori suplimentari, cum ar fi tipul de cerneală folosit, cantitatea de culoare, profunzimea la care este făcut, vârsta tatuajului, locul în care se află etc. De asemenea, în funcţie de preferinţe se pot elimina doar anumite părţi ale tatuajelor. Mai mult, cu ajutorul Revlite se pot îndepărta şi tatuajele de sprâncene şi buze.

Unde se poate efectua tratamentul?

Laserul Revlite, cea mai revoluţionară metodă de eliminare a tatuajelor permanente, este disponibil în Romania prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedinţele de tratament se pot realiza la Clinica Laser Eraser.

Mai multe informatii pe www.laser-eraser.ro sau pe Facebook/ClinicaLaserEraser

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.