Smile Factory – locul unde zâmbetul este răsfăţat de la dantură până la cele mai fine riduri

tratament invisalignClinica stomatologică AvantAge devine din octombrie Smile Factory, aducând în România un nou concept în materie de estetică facială de ultima generaţie, care combină cele mai moderne tratamente ortodontice invizibile cu tehnici noi anti-ageing.

Smile Factory este un spaţiu prietenos, atipic unei clinici convenţionale, deoarcere pe lângă serviciile de ortodenție, stomatologie, implantologie şi paradantologie, poţi beneficia de tratamente dermatocosmetice, injectologie, peeling, biorevitalizare, microdermoabraziune şi tratamente faciale. Astfel, Smile Factory este singura clinică ce înglobează o formulă integrată ce are în vedere atât funcţionalitatea feței (masticaţie, deglutiţie, articulaţie), cât şi aspectul general al acesteia.

Inovaţie în cadrul Smile Factory
Conceptele de tratament Smile Factory aparţin domnului dr.dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont cu o vastă experienţă acumulată în Germania, specialistul care a adus în ţara sistemul Invisalign, primind titulatura de Platin Certified Doctor din partea acestei societăţi. Dr.Dr. Friedrich Ovidiu Widu este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti ortodonţi din Europa. Acesta a emigrat din România în copilărie, dar a ales să se înscrie la Facultatea de Medicină din Bucureşti. Au urmat apoi stagii de specializare în Budapesta, iar după terminarea studiilor dr. Widu a deschis primul cabinet privat în Germania. A continuat cu alte două clinici în Elveţia, iar apoi s-a întors în ţară, de data aceasta în calitate de investitor, deschizând lanţul de clinici Smile Factory, în Timişoara, iar apoi în Bucureşti.

Invisalign este un tratament ortodontic de ultima generaţie inventat în Statele Unite, ce consta într-un şir de aparate transparente, mobile şi eficiente pentru a trata aproape orice malpoziţie de dinţi, fără a avea vreo componentă metalică (bracketi, arcuri, etc). Faţă de alte tipuri de aparate convenţionale, avantajul Invisalign este că nu afectează viaţa socială, fiind complet invizibil, uşor de igienizat şi foarte comod de purtat. Dinţii inegali şi incorect poziţionaţi pot fi acum corectaţi în cel mai modern şi eficient mod, printr-o metodă personalizată, computerizată, sigură şi confortabilă, ale cărui componente sunt aprobate de Food and Drugs Administration, FDA, ceea ce înseamnă că ele sunt sigure, eficiente şi nici nu produc alergii.

„Smile Factory Bucureşti aparţine lanţului de clinici Smile for you din Germania şi este un spaţiu confortabil şi prietenos, atipic unei clinici convenţionale, care aduce la un loc sisteme de ultimă generaţie, confortabile şi invizibile, alături de o echipă de specialişti definită prin pasiune, siguranţă şi încredere. Este important ca tratamentele să se realizeze fără dureri, cât mai confortabil şi precis, dar cu rezultate deosebite, de aceea le recomandăm pacienţilor noştri sistemul Invisalign, un tratament ortodontic exact, invizibil şi individualizat”, spune domnul dr. Friedrich Ovidiu Widu.

Cum funcţionează Invisalign
Invisalign consta într-un sistem de gutiere invizibil, confortabil, dar eficient, care îndreaptă dinții. Aparatul este format din elemente de plastic transparent (gutiere), care îndreaptă dinții gradual aplicând o forţă controlată şi constantă asupra lor, până se aliniază aşa cum dorim. În decursul tratamentului pacientul va purta mai multe seturi de alignere, pe care le va schimba singur o dată la 2 săptămâni, până când dintâi vor fi perfect aliniaţi. Acest lucru oferă posibilitatea de a trata pacienţi din toată ţara, consultaţiile făcute de medicul specialist fiind mult mai rare.

Toate etapele tratamentul tău se pot desfăşura în cadrul clinicii Smile Factory, într-unul dintre modernele cabinete, iar diagnosticul digital se va stabili şi cu ajutorul radiografiilor şi amprentelor. Încă înainte de începerea tratamentului, Invisalign oferă şi o simulare 3D (tratamentul virtual) în care se poate observa evoluţia tratamentului personalizat, de la stadiul iniţial până la cel final în care poziţia dinţilor este corectată. Aşadar, fiecare pacient poate să vadă cum vor arăta dinţii săi la finalul tratamentului. Astfel, o dantură frumoasă poată fi obţinută printr-o metodă inovatoare, într-un mediu prietenos şi beneficiând de sfaturile şi experienţa unei întregi echipe de specialişti.

Tratamentul ortodontic este personalizat, astfel încât, în urma analizelor, toate informaţiile sunt prelucrate de calculator conform etapelor de tratament stabilite de specialistul ortodont.

Aparatul are marele avantaj de a fi transparent şi din această cauză estetic, este confortabil şi se poate îndepărta cu uşurinţă pentru a lua masa sau pentru igiena dentară. “După ce te-ai spălat pe dinţi, îl pui la loc şi tratamentul merge înainte, fără a fi obligat să vii la cabinet pentru acest lucru”, explica domnul dr. Widu.

Rezultatele tratamentului
Invisalign rezolvă aproape orice problemă ortodontică, chiar şi cazurile mai complicate fiind încheiate cu succes. În ceea ce priveşte durata tratamentului, aceasta variază de la pacient la pacient, dar în medie se poate spune că între un an şi un an şi jumătate.
Invisalign poate fi folosit la orice vârstă, dar numai în condiţiile în care toţi dinţii sunt erupţi. Pot folosi Invisalign şi adulţii până la vârsta de 60-70 de ani.

Frumuseţe şi sănătate într-un singur loc
„Ne preocupă frumuseţea zâmbetului pacienţilor noştri şi tot ceea ce implică acest lucru din punct de vedere estetic, pentru că el este expresia fericiiri şi a stării de bine. Zâmbetul dumneavoastră este cartea noastră de vizită, de aceea am ales să îmbinăm tratamentele ortodontice cu tehnicile de estetică facială, redând, astfel, armonia întregului chip”, a explicat Giulia Gologan, Clinic Manager.

Procedurile efectuate cuprind un spectru foarte variat, de la injectări cu toxină botulinică până la peelinguri chimice, mezoterapie şi tratamente cu acid hialuronic. Alte proceduri efectuate de medicii dermatologi sunt: mărirea conturului buzei, tratamentul cearcănelor, al ridurilor de expresie şi ridurilor statice (datorate lipsei de volum), remodelarea facială non-invaziva, tratamentul ridurilor de la nivelul gâtului şi decolteului, biorevitalizarea, tratamentul complet al acneei şi depigmentării, tratarea cicatricilor post-acneice, peelinguri pentru melasma și rejuvenare facială etc.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.