Machiaj toamnă 2013: 3 tendinţe senzuale pentru machiajul ochilor şi al buzelor

elf cosmetics

Deşi în prezentările de modă vedem multe machiaje artistice, care nu pot fi adoptate în viata de zi cu zi, makeup artiştii au grija ca în fiecare sezon să propună şi tipuri de machiaj „accesibil”. Iată trei tendinţe în machiaj pentru toamnă-iarnă 2013/2014, propuse de e.l.f. Cosmetics.

Sprâncene groase

Spâncenele groase sunt în trend de câţiva ani încoace şi nu par să se demodeze prea curând. Dacă ai deja sprâncenele groase, tot ce trebuie să faci e să pensezi cu grijă firele care cresc în jurul lor, pentru a nu le strica forma naturală. Eventual, du-te o dată pe lună la o cosmeticiană pricepută, care să definească conturul cel mai armonios cu trăsăturile feţei tale. Dacă, dintr-un motiv sau altul, sprâncenele tale sunt prea subţiri, e cazul să le laşi să crească – e foarte posibil ca forma lor naturală să nu se fi pierdut de tot. Oricum, poţi să dai oricând volum sprâncenelor cu o pudră maro spre negru şi o pensulă pentru sprâncene. De asemenea, „înarmează-te” cu un gel pentru sprâncene şi un pieptene special.

TRUC: Sprâncenele groase arată perfect în combinaţie cu buze nude, ochi machiaţi discret şi pometi fără blush.

Buze în nuanţele fructelor de toamnă

De data aceasta, când spunem „buze statement” nu ne referim la buzele roşii care au dominat machiajul în ultimele sezoane. În toamna 2013 câştigă teren buzele în nuanţa strugurilor sau de culoarea vinului roşu, aşa numitele „wine lips”, precum şi nuanţele de prună şi coacăze negre. Nu e greu să foloseşti astfel de culori tari pentru buze, îţi trebuie doar curaj. Ai nevoie însă, pe lângă ruj, de un creion de buze în nuanţa asemănătoare, cu care să trasezi conturul buzelor. Nu uita la final să tamponezi buzele cu un serveţel pentru a îndepărta excesul de luciu. Toamna aceasta, se poartă buzele mate!

TRUC: Buzele în nuanţe puternice se „asortează” cel mai bine cu ochi machiaţi cât mai natural – farduri nude şi un strat discret de mascara.

Smoky eyes în culori de toamnă

În această toamnă, alege farduri în nuanţe de maro şi gri, deşi nici negrul nu e de evitat. Daca îţi doreşti un look feminin inocent, după ce aplici fardurile în stil smoky trasează la baza genelor superioare o linie subţire cu ajutorul unui tuş de ochi cremă. Iar dacă vrei să fii o apariţie ultra-senzuală, foloseşte fardul pentru a crea în coltul extern al ochilor o umbră în stilul machiajului cat eyes.

TRUC: Pentru ca machiajul ochilor să aibă impact maxim, poartă nuanţe naturale pe buze şi prinde-ţi părul într-o coadă sau un coc ridicat, care îţi va descoperi faţa şi va alungi privirea.

Indiferent ce tip de machiaj alegi, nu uita să foloseşti la final un spray pentru fixarea machiajului!

Toate produsele de machiaj de care ai nevoie pentru a arăta în ton cu tendinţele toamnei 2013, le găseşti pe www.eyeslipsface.com.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.