Carpisa Fashion

Carpisa romaniaÎn acest weekend, brandul italian de accesorii Carpisa şi-a prezentat produsele în cadrul a două evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia şi deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.

Fashion TV Summer Festival este un eveniment de promovare a turismului românesc organizat de Fashion TV şi Primăria Municipiului Constanţa. Acest eveniment aduce personalităţi din modă şi showbiz, dar şi cele mai spectaculoase prezentări de modă şi petreceri, chiar în centrul staţiunii Mamaia.

În acest weekend a vut loc Baby Fashion Weekend, care a debutat în seara de vineri 09 August 2013 cu prezentarea unor branduri de succes. Pe scena din Piaţa Cazino Mamaia au fost prezentate 8 colecţii actuale ale unor branduri cunoscute în România, printre care şi prezentarea Tom Taylor & Carpisa.

Manechinele au defilat pe scenă într-un eveniment oferit de City Park Mall Constanta şi au adus în atenţie piese vestimentare casual din colecţia Tom Taylor accesorizate cu genţi Carpisa.

Tot vineri, 09 August 2013, a avut loc şi deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de modă cu tema “Carpisa, all day long!” în Iulius Mall Cluj Napoca.

Manechinele au defilat pe covorul roşu şi au arătat, încă o dată, că genţile Carpisa pot accesoriza cu success orice ţinută şi că ele pot fi purtate de dimineaţa până seara, în orice loc şi cu orice ocazie.

Toti cei prezenţi la deschiderea celui de al patrulea magazin Carpisa din România s-au putut bucura şi de muzică bună şi distracţie cu trupa T Dance din Cluj Napoca, care au prezentat în pasi de dans, cele mai în vogă poşete italiene.

Accesoriile Carpisa le puteti găsi în Baneasa Shopping City şi Afi Palace Cotroceni Bucureşti, City Park Mall Constanţa, Iulius Mall Cluj Napoca, dar şi online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.