La mare la soare poartă genţi surâzătoare!

white bag with flowersMarea ne aşteaptă, fie că este vorba de Marea Neagră, Mediterana, ori oriunde în altă parte! Bagajul de vacanţă este gata, doar geanta de vacanţă mai lipseşte! O ţinută de vară nu este completă fără accesoriile aferente: pălărie, ochelari de soare, sandale şi… geanta! Genţi de vară în culori pastelate, cu flori ţi fructe, numai bune să îţi înveselească vacanţa, poţi găsi în magazinele Carpisa!

Genţile transparente în culori atrăgătoare sunt fără îndoială vedetele acestei veri! Cu un mix între acrilic şi sfoară, genţile Carpisa sunt încăpătoare şi perfecte pentru o zi la plajă, mai ales că au culori suprizătoare: fucsia, turcoaz şi verde mentă, culoarea vedetă a acestei veri.

Iar cum fructele nu trebuie să ne lipsească vara, Carpisa ne propune genţile delicioase din material textil cu imprimeu cu mere, lămâi, ananas, căpşuni. Proaspete, vesele şi excentrice, în acelaşi timp, genţile “fructate” ne fac vacanţa mai plăcută!

Un buchet de flori înmiresmate te poate însoţi oriunde mergi în vacanţă, dacă alegi genţile Carpisa din material natural cu imprimeu floral. Nu doar designul lor te atrage, ci şi confortul şi capacitatea de a fi adaptate oricărui moment al zilei: de la plajă la shopping, de la cina intr-un restaurant select la o plimbare romantică pe malul mării.

Coşurile din plastic în culori aprinse, roşu, galben şi verde, accesorizate cu eşarfe cu imprimeu cu fructe, sunt ideale pentru zilele fierbinţi de vară. Coşurile albe, negre, fucsia şi albastru electric accesorizate cu flori, versatile şi potrivite oricărei ţinute de vară, îţi dau o notă de strălucire şi eleganţă.

Iar dacă preferi stilul vintage, alege o geantă de vară în stilul anilor ’50, din fibre naturale în alb şi bej, cu inserţii de bronz sau auriu. Genţile Carpisa în stil vintage cu un design modern, pot transforma orice femeie într-o adevărată divă!

Şi pentru a te face să zâmbeşti încă o dată, Carpisa te aşteaptă cu REDUCERI de pânî la 50% la modele selectate.

Te aşteptăm in Magazinele Carpisa Afi Cotroceni sau Băneasa Shopping City din Bucureşti sau din City Park dacă esti deja la mare în Constanţa. Iar pentru comoditatea ta, te aşteptăm sa admiri sau de ce nu chiar să cumperi produsele noastre şi de pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.